CrazyClara
Uzman Üye
öyle deme ha o bi projeler yapmış yanından bile geçemezsin
soru işareti?
öyle deme ha o bi projeler yapmış yanından bile geçemezsin
soru işareti?
Geçmişinden kaçamazsın kardeşNediyon la bu kim ve sen kimsin
a dan z ye anlatsamda bu forumdakilerin hiç bi bok anlamayacağı paragraflar yazıcağım konu forumun derinliklerine batıp kalacağı için zaman harcamaya gerek yok, benim yaptığım şey sonuç olarak kusursuzdu ve ben clarasda 120 farklı aktör filtreleyip renderlememe rağmen 0 lag veya oynama vardı, burdada 1 tip aktöre 1 box 1 daire drawlerken götü başı oynayan bi esp görünce tabikide alay etçem
KJFIQWEHFQU9WEHFU89QWGEFU9GQWEU9FQUW8EF olum nediyonGeçmişinden kaçamazsın kardeş
Random atıp soruya soru yöneltmen nasıl bir suçluluk ve yakalanmışlık psikoljisi içinde oldugunu gösteriyor. Yüksek ihtimal bundan sonrada hahaha basacaksın veya random atacaksın.KJFIQWEHFQU9WEHFU89QWGEFU9GQWEU9FQUW8EF olum nediyon
By Kusursuz CrazyClara's Cheating
Olum ruh hastası falan mısın amk şikayet etsene multi acc'den o kişiysem banlanırım zatenRandom atıp soruya soru yöneltmen nasıl bir suçluluk ve yakalanmışlık psikoljisi içinde oldugunu gösteriyor. Yüksek ihtimal bundan sonrada hahaha basacaksın veya random atacaksın.
yada bunları yazdım diye sessiz kalmaya devam edeceksin
İlettim zaten merak etme adminlere çok sürmezOlum ruh hastası falan mısın amk şikayet etsene multi acc'den o kişiysem banlanırım zaten
E tamam beklerizİlettim zaten merak etme adminlere çok sürmez