🤡D9-PROJECT🤡| Valorant | ESP , Aimbot , Triggerbot , RCS 🍀[10 Slots for Monthly]🍀

image.png

image.png

soru işareti?
öyle deme ha o bi projeler yapmış yanından bile geçemezsin

a dan z ye anlatsamda bu forumdakilerin hiç bi bok anlamayacağı paragraflar yazıcağım konu forumun derinliklerine batıp kalacağı için zaman harcamaya gerek yok, benim yaptığım şey sonuç olarak kusursuzdu ve ben clarasda 120 farklı aktör filtreleyip renderlememe rağmen 0 lag veya oynama vardı, burdada 1 tip aktöre 1 box 1 daire drawlerken götü başı oynayan bi esp görünce tabikide alay etçem

By Kusursuz CrazyClara's Cheating + Overwolf Overlay Rendering + UD ShootAfter + UD Init Method ( Caves::Cave1 = TargetSectionAddress - 0x30; Caves::Cave2 = TargetSectionAddress - 0x30 + 20; ) device jmp hedefi 0x30 olamaz 22H2 bsod ama halla baba pro + UD

Son düzenleme:
KJFIQWEHFQU9WEHFU89QWGEFU9GQWEU9FQUW8EF olum nediyon
Random atıp soruya soru yöneltmen nasıl bir suçluluk ve yakalanmışlık psikoljisi içinde oldugunu gösteriyor. Yüksek ihtimal bundan sonrada hahaha basacaksın veya random atacaksın.

yada bunları yazdım diye sessiz kalmaya devam edeceksin

Random atıp soruya soru yöneltmen nasıl bir suçluluk ve yakalanmışlık psikoljisi içinde oldugunu gösteriyor. Yüksek ihtimal bundan sonrada hahaha basacaksın veya random atacaksın.

yada bunları yazdım diye sessiz kalmaya devam edeceksin
Olum ruh hastası falan mısın amk şikayet etsene multi acc'den o kişiysem banlanırım zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt