🤡D9-PROJECT🤡| Valorant | ESP , Aimbot , Triggerbot , RCS 🍀[10 Slots for Monthly]🍀

şu forumda yaptıklarımın kalitesi konusunda yorum yapabilcek taş çatlasın 2 kişi var onlardan biride sen değilsin
o zaman taş çatlamasın sen insanların açığıyla alay edebiliyosan ben de senin yaptığın akıl işi olmayan boş rcsnle alay ederim bu konularda bilgin olduğunu düşünüyorsan git bilgilendirme konusu aç millete bilgi ver vaaz ver yorum altında milleti rahatsız etme başkan

o zaman taş çatlamasın sen insanların açığıyla alay edebiliyosan ben de senin yaptığın akıl işi olmayan boş rcsnle alay ederim bu konularda bilgin olduğunu düşünüyorsan git bilgilendirme konusu aç millete bilgi ver vaaz ver yorum altında milleti rahatsız etme başkan
a dan z ye anlatsamda bu forumdakilerin hiç bi bok anlamayacağı paragraflar yazıcağım konu forumun derinliklerine batıp kalacağı için zaman harcamaya gerek yok, benim yaptığım şey sonuç olarak kusursuzdu ve ben clarasda 120 farklı aktör filtreleyip renderlememe rağmen 0 lag veya oynama vardı, burdada 1 tip aktöre 1 box 1 daire drawlerken götü başı oynayan bi esp görünce tabikide alay etçem

a dan z ye anlatsamda hiç bi bok anlamayıp paragraflar yazıcağım konu forumun derinliklerine batıp kalacağı için zaman harcamaya gerek yok, benim yaptığım şey sonuç olarak kusursuzdu ve ben clarasda 120 farklı aktör filtreleyip renderlememe rağmen 0 lag veya oynama vardı, burdada 1 tip aktöre 1 box 1 daire drawlerken götü başı oynayan bi esp görünce tabikide alay etçem
sonra noldu hiçbir şekilde flagleyemezler dediğin hile 2 ay sonra detected mi oldu :icheckwait:

sonra noldu hiçbir şekilde flagleyemezler dediğin hile 2 ay sonra detected mi oldu :icheckwait:
memoryde öngröemdiğim durumlar oldu ama son key bitene kadar servisi devam ettirip öyle bitirdim, burda kounuyu değiştirme konu usermode cheat tabi usermodemde kusur bulamayacağın için yorumda yapamazsın o usermode bu forumda bounty externalden beri satılan en iyi externaldi usermode performans açısından, gerçi bountyde bizden çıkmıştı, kısacası burdaki konu daha usermodesini düzgün yapamayan biriyle tabiki alay edicem, zaten usermode bu vaziyeteyse kernel mode ı düşünemiyorum

yani padding de yapmıyorusunuz, siz zaten root comp, mesh, bone ... gibi şeyleri teker teker okuyarak yeterince yoruyorsunuz loopunuzu, düzgün kodlanmış bi externalde böyle olmalı
bu sayede 5-6 adresi 1 readle okuyabilirsiniz, ama tabi githubda bunu yapan bi source olmadığı için sonuç olarakta hiç bi cheate yok

rJwUWGM.png

bj00lJe.png
Boş bir yorum olmuş yaptığım şeyler ile örneklerinin alakası yok ayrıca bana paster diyebilecek kadar tecrüben olduğunu da pek sanmıyorum , kendine başka eğlence yerleri bulsan iyi olur.

a dan z ye anlatsamda bu forumdakilerin hiç bi bok anlamayacağı paragraflar yazıcağım konu forumun derinliklerine batıp kalacağı için zaman harcamaya gerek yok, benim yaptığım şey sonuç olarak kusursuzdu ve ben clarasda 120 farklı aktör filtreleyip renderlememe rağmen 0 lag veya oynama vardı, burdada 1 tip aktöre 1 box 1 daire drawlerken götü başı oynayan bi esp görünce tabikide alay etçem
Ayrıca ortada götü başı ayrı oynayan bir esp'de göremiyorum ?

Son düzenleme:
Boş bir yorum olmuş yaptığım şeyler ile örneklerinin alakası yok ayrıca bana paster diyebilecek kadar tecrüben olduğunu da pek sanmıyorum , kendine başka eğlence yerleri bulsan iyi olur.

Ayrıca ortada götü başı ayrı oynayan bir esp'de göremiyorum ?
sana paster diyebilcek tecrübeninde üstünde tecrübem var

Pardon hocam burada görüyorum

attığın videoda onlar cracklemeye çalışıyo bişeyler deniyolar o yüzden öyle orjinalinde benim hilemde 0 kusur var, leaklenen sourceden pasteleseniz sizinde ileniz bi iki dünya görür

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt