🤡D9-PROJECT🤡| Valorant | ESP , Aimbot , Triggerbot , RCS 🍀[10 Slots for Monthly]🍀

Sanmıyorum :D

Boktan pixel down lı sourceundan bir şey pastelemeye ihtiyacım yok , Kendi hilemde hiç bir sorun yok ve undetected.
bunu bana localpawn check yapamayan biri söylemesin vexternal paste diyicem o bile değil en azından vexternalde localpawn check var, bide aylık 120 dolara satıyosun team checkidemi "read israfı" diye yapamadın, eğer azıcık c++ bilsen padding yapar tüm actor adreslerini tek readle okudrdun ama siz pasterlarda o kafa nerde

bunu bana localpawn check yapamayan biri söylemesin vexternal paste diyicem o bile değil en azından vexternalde localpawn check var, bide aylık 120 dolara satıyosun team checkidemi "read israfı" diye yapamadın, eğer azıcık c++ bilsen padding yapar tüm actor adreslerini tek readle okudrdun ama siz pasterlarda o kafa nerde
Yaptığım projelerin yanından geçemezsin , ayrıca "read israfı" dememin sebebi methodla alakalı be bro

Yaptığım projelerin yanından geçemezsin :D
cheatindeki özelik sayısı 1 dakikada ratime düşen kişi sayısından az aman tanrım bu kadar fazla özeliğin altından nasıl kalkarım dur bakiyim vexternalde varsa hemen pasteliyim

image.png

cheatindeki özelik sayısı 1 dakikada ratime düşen kişi sayısından az aman tanrım bu kadar fazla özeliğin altından nasıl kalkarım dur bakiyim vexternalde varsa hemen pasteliyim

image.png
Bu projede böyle evet çünkü paşa gönlüm böyle istedi eğer özellik görmek istersen youtube kanalıma bakabilirsin. Ayrıca omen abilitye esp çizmekle övünüyorsun şuan?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt