↪ Cyborg Software Valorant『Aim Bot] –『Flick Bot』–『Silent Bot』–『Trigger Bot』Software/Ardunio Cheat

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Satış Onaylanmıştır . Hayırlı satışlar :)

Valorant'a verilen aranın sonu geldi sanırım çok tatlı duruyo ben gibi legit takılıp uzun süreli oynamak isteyenler için ilaç gibi kek, elinize sağlık iyi satışlar.

Çok güzel duruyor, nacizane tavsiyem fontu biraz küçültmeniz yönünde. Bir de sanırım birde websitesi gerekiyor.

Dolaprime zamanından beri tanıyorum almıştım,arcadius aldık sonra lifetime sonra sky çıktı fark istediler verdik sonra blasta geçildi yine fark istediler verdik sonra skayrum dan madvalo geçildi 3 4 gün sonra dt olundu ve piyasadan gittiler bir çok kişinin böyle parası gitmiştir alacaklar bunları göz önünde bulundursun istedim.
@CyborgTeam

Arcadius aldıktan sonra sorunsuz tüm müşterilere ufak cüzzi bir miktar alıp çok daha kapsamlı bir hileye geçirdik. Blasta geçildiği zaman herkeze sorunsuz key teslimatını yaptım. aynı hafta içerisinde. Blast kendi müşterilerine sc4m attı ve biz durumu üstlenip mağduruiyet gidermek adına hiç piyasaya sürmediğimiz SIKAYRUM Cheatı bu kullanıcalara ücretsiz sunduk. Ondan sonrasında Projeyi destekleyen bir kuruluşa sattık. Ve bu kuruluş bu arkadaşlara VIP sürüm verip mağduriyetini gidermiştir. Yersiz iftira ve karalamalara inanmayınız.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt