Arıyorum CS2 Hilesi Alıcam Önerebiliceğiniz Gerçekten UD Olan Main Çarda Açılabilicek Hile Önerisi Verirmisiniz

Hocam yakın zamandaki bir updatede neverlose 7-9 gün kadar bekletmişti diye hatırlıyorum. Ayrıca dediğim gibi, Neverlose main hesapta kullanılacak bir hile değil. Legitbot'u bile yok. Gamesense / Skeet ise adminler'inin yaptığı işler ile bilinir. Invite satmak, invite karşılığında insanlara gerçek suçlar işletmek, Ban / Unban satmak. Arkadaşınız yok ise Skeet'e davet edilmeniz neredeyse tam anlamıyla imkansız. Konuyu açan arkadaşın elinde hileye verecek 800 doları varsa orası ayrı.
neverlose 7-9 gün bakım yaptı doğru adamlar bakım bitince herkese 16 gün hediye etti

neverlose 7-9 gün bakım yaptı doğru adamlar bakım bitince herkese 16 gün hediye etti
Neverlose aimware skeet plugue primo gibi yazılımlar tamamen boş hesaplarda keyfi rage acmalik yazılımlar çünkü her zaman detect oluyorlar Maine uygun bir konseptleri yok

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Farkındayım hocam. 16 gün vermiş olmaları yinede 9 gün update ile uğraşmış olduklarını değiştirmez. Pek çok hile update etmişti bile. Hatta ortalıka "Neverupdate" gibi şakalar dönüyordu.

Neverlose aimware skeet plugue primo gibi yazılımlar tamamen boş hesaplarda keyfi rage acmalik yazılımlar çünkü her zaman detect oluyorlar Maine uygun bir konseptleri yok
doğru söylüyorsunuz hocam şuan nl hala kullananlar var etiklenmemiş olanlar keza benim hesap 26k hala bişey olmadı

Farkındayım hocam. 16 gün vermiş olmaları yinede 9 gün update ile uğraşmış olduklarını değiştirmez. Pek çok hile update etmişti bile. Hatta ortalıka "Neverupdate" gibi şakalar dönüyordu.
ahahah evet hocam doğru söylüyorsunuz hatta o sıra primordial midnight gibi kullanıcılar 25k'ya felan kastılar xd

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
doğru söylüyorsunuz hocam şuan nl hala kullananlar var etiklenmemiş olanlar keza benim hesap 26k hala bişey olmadı

ahahah evet hocam doğru söylüyorsunuz hatta o sıra primordial midnight gibi kullanıcılar 25k'ya felan kastılar xd
Öyle demeyin hocam, 13 yaşındaki Ruslar kızacak şimdi Midnight her zaman vardı :D.

Primo şuan detect zaten dünden beri millet chatte red oldu diye ağlıyor

Ve eğer gerçekten main hesapta kullanmalık bir hile istiyorsanız satış konumdaki kerneli satın alabilirsiniz.
primo red tf mi atmış :DDDD

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt