kilise
Gold Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
free ban yediriyor hocam arkadaş kullanmıştızaten rezil bi anticheat sistemi var suan git free ac o bile götürür baya yani
free ban yediriyor hocam arkadaş kullanmıştızaten rezil bi anticheat sistemi var suan git free ac o bile götürür baya yani
O sırada tüm internalleri ve externalleri red tf atmış olan valvezaten rezil bi anticheat sistemi var suan git free ac o bile götürür baya yani
legit için arıyorsan iniuria kullanabilirsin kankam, safe
yalnızca skin changer kullanacaksan:
evet şuan çoğu kişi red factor'de neverlose sebebini araştırıyormuşO sırada tüm internalleri ve externalleri red tf atmış olan valve
midnight şu an kullanıma kapalı diye biliyorum ondan yazmadım, son kullandığım zamanlar uddi.iniuria kaç defa dec oldu alınmaz bence
evet şuan çoğu kişi red factor'de neverlose sebebini araştırıyormuş
Hocam benim önerebileceğim primordial var. Ama kayıt olmak için invite kod gerekli. Şimdi soracaksın BEN O INVITE KODU NEREDEN BULABİLİRİM? diye bende sana diyeceğimki şu konuya bak ( Detaylı bilgi için beni discord üzerinden ekleyebilirsin. Discord: morteee1) : https://cheatglobal.com/konu/cs2-csgo-primordial-invite-kod.52209/CS2 Hilesi Alıcam Önerebiliceğiniz Gerçekten UD Olan Main Çarda Açılabilicek Hile Önerisi Verirmisiniz
Primo şuan detect zaten dünden beri millet chatte red oldu diye ağlıyorHocam benim önerebileceğim primordial var. Ama kayıt olmak için invite kod gerekli. Şimdi soracaksın BEN O INVITE KODU NEREDEN BULABİLİRİM? diye bende sana diyeceğimki şu konuya bak ( Detaylı bilgi için beni discord üzerinden ekleyebilirsin. Discord: morteee1) : https://cheatglobal.com/konu/cs2-csgo-primordial-invite-kod.52209/
benim arkadaşımda dün nl'den yedi muhtemelen çoğu kişi yedi hocam dediğiniz gibi global cooldownPrimo şuan detect zaten dünden beri millet chatte red oldu diye ağlıyor
Ve eğer gerçekten main hesapta kullanmalık bir hile istiyorsanız satış konumdaki kerneli satın alabilirsiniz.
adam sorunlu falan ama siriusu begendim benSirius
bkz. (Şu sit down dog diyen özürlü elemanın sponsoru.)
hiçbirşey kendilerine ait değil ki açık kaynak kodlu şeyleri millete açtırıyorlar kendileri gibiadam sorunlu falan ama siriusu begendim ben