Arıyorum CS2 Hilesi Alıcam Önerebiliceğiniz Gerçekten UD Olan Main Çarda Açılabilicek Hile Önerisi Verirmisiniz

External. Benim alacağım 1 tane var onu önerebilirim : PhantomOverlay

ikiside kırmızı faktör şuan :D
Midnight şuanda ud

image.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam Oxide.wtf mainler için CS:GO'dan beri çok güvenlikli olarak bilinen bir hiledir. Invite-Only olduğu için başvuru yapmanız gerekir.

------------ Neverlose main hesaplar için uygun bir hile değildir. Rage odaklıdır ve wave yeme ihtimaliniz yüksektir. Trusted-Mod açık olan arkadaşlar bile ban yediler. 500-1000 Dolar arası external kullanın. 2000$+ ise DMA almanız yada hile açmamanız uygun olacaktır.

şuan hepsi kırmızı factor atıyor neverlose'dan kaç kişi sınırsız ban yedi midnight prim vs dahil memesense'de daha güncelleyemedi

yanlız hocam gamer yunus'a laf ettirmeyiz :ahri:

legit için memesense
Gamer Yunus 💀

I AM FROM GLOBAL TİM YAT DEDİ SİT DOWN DOG 💀💀

use at own risk yazıyor loaderda ve dün akşam red düştü hesap?
Gidip neverlose alın, NeverLose’da oyuna güncelleme geldiği zaman çalışma konusunda bi hatası bulunan modülleri anında kapatıyor ve crash hatası veriyor. 1-2 gün içinde tekrar getirip sürenizi telafi ediyorlar. Neverlose & Gamesense Best

hiçbirşey kendilerine ait değil ki açık kaynak kodlu şeyleri millete açtırıyorlar kendileri gibi
Herif övüyor övüyor övüyor ama yazılımın içinde m_yaw gibi komutlarla daha iyi yapılabilecek bir spin vardı geçen. Çok kötü spini vardı ayarlanmıyordu bile.

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam yakın zamandaki bir updatede neverlose 7-9 gün kadar bekletmişti diye hatırlıyorum. Ayrıca dediğim gibi, Neverlose main hesapta kullanılacak bir hile değil. Legitbot'u bile yok. Gamesense / Skeet ise adminler'inin yaptığı işler ile bilinir. Invite satmak, invite karşılığında insanlara gerçek suçlar işletmek, Ban / Unban satmak. Arkadaşınız yok ise Skeet'e davet edilmeniz neredeyse tam anlamıyla imkansız. Konuyu açan arkadaşın elinde hileye verecek 800 doları varsa orası ayrı.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt