CS2 hilelerini beraber inceleyelim.

Ext projelerini türkiyede satamamanın nedeni ban yedirmesi başka bir şey değil ki aspdjcasopıdjasdc

internal olarak globale sattığın hile şey miydi trexware bir arkadaş söyledi ASOIUDJCASOIUDCS
Ha gerçi türklere satıyormuşsun tospik osman da öyle yazmış zamanında.
yine ona benzetmeye çalış, kendini geliştir. Ama bu sefer 1 günde değil 1 haftada ban yedir olur mu :D
Çıkart hileni de görelim bakalım convar & netvar değiştirip nasıl ban yiyorsun hatta değiştirmeden bile ban yiyeceğine şüphem yok. Yapan kafa belli VAC'ın neyi checklediğini bile bilmiyor :D

Bilgi seviyesiymiş sen ne biliyosun ki prime hesabın yok unprime accda test ediyorsun hilelerini :D
Trexware ne amk ne yaşıyorsun krşm sen :D

Edit:
Google yazınca çıktı, bu paste png hilesini diyorsan yazık kafana sdlfgjndsfglnm
1583351910_1583073107244.png

midnight cs2 ye tam anlamıyla çıktığı zaman incelemeni tekrar paylaşırsan çok memnun olurum

Hocam oxide.wtf phantomoverlay satan5 ( iniuria yazmadim zaten bakıyorsunuz ) Hepsi bir birinden iyi. Aimware gördüm yukarıda tavsiye değildir hatta detectlendi yakında. Aimware - 02/10/2023 dt oldu sonra bi şey yaptılar sonra gene cs2den once ama yardımı olmadi. Aimware (CS2) 10/10/2023 günü dt oldu tekrardan. Ama kararı size bırakıyorum. Kendi tavsiyemi sorarsanız iniuria derim. güvenlidir çok rage oynadim ban yemedim ( supreme kadar 30-35 kill maç başına legit olduğu sürece çok kill almanız iyi oyuncu olduğunuzu gösterir ) Legitden kastığım duvar kapalı oynucaksın yoksa ona legit diyemezsin. Açıksa wall direk bilinçaltın ona göre pozisyon alır ve sonra banlanınca "aaaa ben legit oynuyodum ama dt kesin" diyorlar.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt