Iniuria aimini ben genel olarak csgodan beri beğenmiyoruminiurianin aim nasil cs2de
Değilezglobalyazilim iyi mi csgoda leşti
main hesapta açılır mı ?Şuanda tartışmasız dünyanın en iyi CS2 Hilesi BlackSector.Solutions arkadaşlar, diğer hilelerin hepsini denedim para vermeye değmezler. External olanların hiçbirisinde zaten rcs düzgün çalışmıyor, esplerinde sorun çıkabiliyor ve fullscreen desteği yok. BlackSector bizzat denedim ve hala kullanıyorum 2 hafta oldu. Tamamen Internal ve Fullscreen tüm çözünürlükleri destekliyor. Paranızı çöpe atacağınıza gidin BlackSector alın aylığı 12 Euro.
Ayrıca DipNot: Obstruction FullScreen çalışmıyor dostum. Memory aimbot olduğu için sadece aimbotu çalışıyor. Ayrıca Fullscreen aldığında aimbotu sapıtıyor ve fps düşüşlerine sebep oluyor.
rezmain hesapta açılır mı ?
BlackSector ün vac drumu nedir
anklamadım kanks
aynı cevabı bende merak ediyorum knk o yüzden rezervasyon yaptım görebilmek için xdanklamadım kanks
şimdi anladımaynı cevabı bende merak ediyorum knk o yüzden rezervasyon yaptım görebilmek için xd
zaten öyle git ve değiştir convarsları ban yeme hadiJHIjhvsdgfbjhsgdfhj
Sana göre ConVar değiştirmekte TrustFactor etkiler herhalde?
Zaten yönetiyorum/değiştiriyorum Nasıl yapacağını bilmiyorsun diye ConVar değiştirmek DT demende ayrı bir yıkıklık. Gerçi sen daha Ext için ConVar Parser bile yapamadığından umursamadan geçeyim. Aynen VAC hash check yapıyor.. 0 iqzaten öyle git ve değiştir convarsları ban yeme hadi
retaddr kontrollerinden haberin var mıdır? araştır da cevabını hazırla bakalım.
@Sezzy.aep bro bunlar aşırı acemi, anladıkları dilden cevap verir misin convar uzmanı olarak
ve bu arkadaş vac hash checki yapmıyomuş 2015den beri öyle diyo kafayı yersin SADCASODJSOPDICJSIDAD