hmmmmm 2 seneden askin suredir iniuria kullaniyorum hala bban yemedim ? kaynak ?iniura detected. Exteria paste. Öyle 1-2 hafta veya 1-2 ay ban yemeyince ud olmuyor cs'de bilgin olsun. Önemli olan banwave geçmesi.
hmmmmm 2 seneden askin suredir iniuria kullaniyorum hala bban yemedim ? kaynak ?iniura detected. Exteria paste. Öyle 1-2 hafta veya 1-2 ay ban yemeyince ud olmuyor cs'de bilgin olsun. Önemli olan banwave geçmesi.
iniuria detected mi hahah kahkahayı patlattım en son 2021 de mi ne olduiniura detected. Exteria paste. Öyle 1-2 hafta veya 1-2 ay ban yemeyince ud olmuyor cs'de bilgin olsun. Önemli olan banwave geçmesi.
iniuria full screen'da çalışıyor mu ?iniuria detected mi hahah kahkahayı patlattım en son 2021 de mi ne oldu
Main hesapta kullanıp yemiyorsan helal olsun knkhmmmmm 2 seneden askin suredir iniuria kullaniyorum hala bban yemedim ? kaynak ?
Zaten mainlik hileMain hesapta kullanıp yemiyorsan helal olsun knk
Çalışıyorun
iniuria full screen'da çalışıyor mu ?
benim totiş yemiyor knk main hesapta açmaya bıçak vesayre var...Zaten mainlik hile
knkm ben wall kullanmıyom chams vardı önceden v4de visible chams ve aim o kadar. ama şuanlık yok chams gelcek ama dedilerbenim totiş yemiyor knk main hesapta açmaya bıçak vesayre var...
Blacksector kullanıyorum smurf hesapta sadece ESP başka bişi kullanmam.
hayir yada ben beceremiyom ( zten genellikle fullscreen windowed oynarim )un
iniuria full screen'da çalışıyor mu ?