CS2 70 Özellikli External

çok güzel .ok iyi çokta hoş

benim cs2deki nearest ve rcs fonksiyonu write yapmadan yapmanı bekliyorum. Bunları pasteledin diyebileceğin bir nokta yok çünkü externalde nearest aimbot paylaşan bir kişi bile yok ki ben bunu 2 ay önceden eklemiştim. Esp previewi görmüşsün pasteledi demişsin ordaki esp ile bendeki espyi açıp yan yana koysan aynısı olmadığını bariz bir şekilde kör değilsen anlardın.

ah bir de unutuyordum benim external hilemde driver felan bulunuyor kullanıcılarına gidip "tim apple" - "aeonixi " felan pasteliyor demişsin benim hilemin ondan önce olduğunu bile bile bunu demen komiğime gitti.

beni banlama sebebine gelirsek de senin discordunda reklam felan yaptığım yoktu zaten her zaman gelip maç atarken yayın açtığımı biliyordun sırf bir kullanıcın benden aldı diye kendi kendini yedin Ve bana paster deyip yazdığın şeyleri unuttun galiba sana ne zaman bir fonksiyon eklemek için sorsam githubdan al diyordun :D

Bunları yazarken ben paste yapmadım felan demiyorum aldığım kodlar var ama senin gibi hilemin hepsini gidipde menü silip checkbox ekleyerek yapmıyorum yada chatgptye bırakmıyorum herşeyi

Screenshot_2023-11-25-19-02-48-74_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.png
codera bak mouse ile yaptığı rcs ile övünüyor. geçen aya kadar özellikleri bana fixletiyordun esp trigger :D
yapamadığın bir şey varsa topluluk önünde sorabilirsin dm atmana gerek yok. ben dm leak etmiyorum etsem burda dolaşamazsın.

C#:
    // angle calculation (CalculateAngle)
    var toret = ToReturn(out float hypo, out Vector2 delta, clientobject.GetCurrentAngle(), destination);

if (delta.X >= 0.0f) toret.Y += 180.0f;

uint shotsfired = Read<uint>(local + offset.shotsfired);
    if (shotsfired != 1) continue;

Vector2 punch = Read<Vector2>(local + offset.aimpunchangle);

float lastX = punch.X * 2.0f;
    float lastY = punch.Y * 2.0f;

toret.X -= lastX;
    toret.X -= lastY;

return toret;

// with aimbot's last angle
    mouse_event(MOUSEEVENTF_MOVE, Delta.X / settings.aimbotdelay, Delta.Y / settings.aimbotdelay, 0, 0);
Senin ban nedenin de gayet açık. Benim discordumda gelip seste millete reklam yapıyordun yeterince kanıt var.
otc ye rat btc koyup millete kullandırdığın günleri hatırla. Frezzyhooku hatırla 1 kodu elinle yazmışlığın var mı? Eminim bu konudaki externalda da bir şeyler vardır. Bedavaya paylaşacak biri değilsin.
Daha bir class oluşturup içindeki değişkenleri çağırmayı bilmeyen biri bana bunları diyor. Zaman kaybısın bu saate uğraşamam senle kendi discord açıklamana bile paster yazan biriydin aw sjdehdu

Son düzenleme:
codera bak mouse ile yaptığı rcs ile övünüyor. geçen aya kadar özellikleri bana fixletiyordun esp trigger :D
yapamadığın bir şey varsa topluluk önünde sorabilirsin dm atmana gerek yok. ben dm leak etmiyorum etsem burda dolaşamazsın.

C#:
    // angle calculation (CalculateAngle)
    var toret = ToReturn(out float hypo, out Vector2 delta, clientobject.GetCurrentAngle(), destination);

if (delta.X >= 0.0f) toret.Y += 180.0f;

uint shotsfired = Read<uint>(local + offset.shotsfired);
    if (shotsfired != 1) continue;

Vector2 punch = Read<Vector2>(local + offset.aimpunchangle);

float lastX = punch.X * 2.0f;
    float lastY = punch.Y * 2.0f;

toret.X -= lastX;
    toret.X -= lastY;

return toret;

// with aimbot's last angle
    mouse_event(MOUSEEVENTF_MOVE, Delta.X / settings.aimbotdelay, Delta.Y / settings.aimbotdelay, 0, 0);
Senin ban nedenin de gayet açık. Benim discordumda gelip seste millete reklam yapıyordun yeterince kanıt var.
otc ye rat btc koyup millete kullandırdığın günleri hatırla. Frezzyhooku hatırla 1 kodu elinle yazmışlığın var mı? Eminim bu konudaki externalda da bir şeyler vardır. Bedavaya paylaşacak biri değilsin.
Daha bir class oluşturup içindeki değişkenleri çağırmayı bilmeyen biri bana bunları diyor. Zaman kaybısın bu saate uğraşamam senle kendi discord açıklamana bile paster yazan biriydin aw sjdehdu
Öncelikle benim bu hileyi bedava vermeyeceğimi düşünmeni anlamıyorum benim csgo zamanındaki hvh hilem zaten hep bedava idi hatta open source olarak yapmıştım githuba girip bakabilirsin 2021/6 da hile de public olmayan bir sürü özellik olduğunu doğrulayabilirsin.

Rat konusuna gelirsek ben daha önce rat atmadım hiçbir zaman ve BTC olarak da bakarsak ben bunu otc fixlediğimde belirterek paylaştım herkes bunu bile bile kullanmaya devam etti / bunu inkar edebileceğini düşünmüyorum ki seste iken trde çalışmadığını da söylenmiştim
/ Class çağırma konusuna gelirsek senin yaptığın tek doğru şey o oldu benim yaptığım çoğu şeyin paste olduğunu söyleyerek millete baya bok attın aimstar veya başka public srclerden özellik aldığımı söyledin ben sana 3 ay öncesinde external olarak bomb timer gibi özellikleri göstermiştim ki bu özellikler 3 ay önce yoktu aimstar içinde
Ardından chams ekledim hala hiçbir externalde chams yok bunu bana gelip hala pasteledin diyebileceğin bir source de yok.. ha bide şunu da belirteyim benim hilem usermode felan değil senin attığın o kaynak kodları varya millete frezzy burdan pasteliyor dediğin aimbotu direkt oyundaki görüş açısını değiştiriyor ve direkt flag ban yedirdigini sende biliyorsun bende benim hilede aimbot için ayrı driver var mause event bile kullanmıyorum (bazı kişilerde sorun oluşturursa mause event sürümü veriyorum).

Reklam olayına tekrar gelelim yeterince kanıt var dedin hileyi çıkardığım zamanda senin hilen yokken ben senin seste yine yayın açıp oynuyordum birşey demiyordun sonrasında banladin ben yapmadım felan filan deyip geçiştirdin seste olan kişileri gayet net hatırlıyorum 5 kişiydik kimseye benim hilemi alın veya bakın böyle dediğim olmadı maç içerisinde cezanın hilesinde aimbot güzel değil seninkini de almak istiyorum ESP de hoşuma gitti dedi aldı sonrasında sen sabahına banladin mi hatta loader isteyip cracklemeyi denemedin mi

Bu kadar laftan sonra sana şunu da belirteyim birçok kişi senin arkandan vurdu o kadar şeye ihtiyacın olduğunda bana yazdın şimdi herşeyi inkar edip bunları görmezden gelebilirsin ama cevrenden kime sorsam para görünce değişti para için satar kendisini yapmayacağı şey yok gibi şeyler diyorlardı bir tık haklılar gibi sadece 1 kişi senden bana geldi diye veryansın yaptın

Son kez belirteyim konuyu tartışmaya kapatayım bana paste yaptığımı söylediğin özellikler ESP preview idi bunu ben inkar etmedim ha onu konsept olarak almıştım üstünde uğraşıp daha gerçekçi görünüş elde ettim hala inkar edemem bunu
Diğer özellikler içerisinde istediğin hileyi açıp ESP karşılaştırması yapabilirsin

hilen yokken ben senin seste yine yayın açıp oynuyordum
Türkiye ilk cs2 hilesini ben yaptım kanıtım da ilk videom.

loader isteyip cracklemeyi denemedin mi
Kesin rat btc vardır dedim ve virtual box kullanmadığım için açmadım programı hiç.

cevrenden kime sorsam para görünce değişti para için satar kendisini yapmayacağı şey yok gibi şeyler diyorlardı bir tık haklılar gibi
Kimler dedi bunu?
Onu benim çevremdeki kimse demez çekemeyenler sallamakta serbest.

Son düzenleme:
Onu benim çevremdeki kimse demez çekemeyenler sallamakta serbest.
prıvate uyelık zart zurt 3k tabı canım (sımdı baktım prıvate uyelık derleme zart zurt dynago olum sen nıye bu kadar becerıksız bır ınsansın ya)

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt