arkaplandaki uygulamaların fpsini 30a sabitliyor bilgisayarın o sınırı 60 yap oyunla tam zamanlı çalışırhile çalışırken ekranda kırılma artıyor bende nasıl olacak
Seçtiğin takımı göstermez karşı rakibi gösterir.ölüm macında sectigim adamları göstermiyor bi cözümü varmı ?
dediğini yaptım düzeldi teşekkür ederimarkaplandaki uygulamaların fpsini 30a sabitliyor bilgisayarın o sınırı 60 yap oyunla tam zamanlı çalışır
rica ederimdediğini yaptım düzeldi teşekkür ederim
codera bak mouse ile yaptığı rcs ile övünüyor. geçen aya kadar özellikleri bana fixletiyordun esp triggerbenim cs2deki nearest ve rcs fonksiyonu write yapmadan yapmanı bekliyorum. Bunları pasteledin diyebileceğin bir nokta yok çünkü externalde nearest aimbot paylaşan bir kişi bile yok ki ben bunu 2 ay önceden eklemiştim. Esp previewi görmüşsün pasteledi demişsin ordaki esp ile bendeki espyi açıp yan yana koysan aynısı olmadığını bariz bir şekilde kör değilsen anlardın.
ah bir de unutuyordum benim external hilemde driver felan bulunuyor kullanıcılarına gidip "tim apple" - "aeonixi " felan pasteliyor demişsin benim hilemin ondan önce olduğunu bile bile bunu demen komiğime gitti.
beni banlama sebebine gelirsek de senin discordunda reklam felan yaptığım yoktu zaten her zaman gelip maç atarken yayın açtığımı biliyordun sırf bir kullanıcın benden aldı diye kendi kendini yedin Ve bana paster deyip yazdığın şeyleri unuttun galiba sana ne zaman bir fonksiyon eklemek için sorsam githubdan al diyordun
Bunları yazarken ben paste yapmadım felan demiyorum aldığım kodlar var ama senin gibi hilemin hepsini gidipde menü silip checkbox ekleyerek yapmıyorum yada chatgptye bırakmıyorum herşeyi
// angle calculation (CalculateAngle)
var toret = ToReturn(out float hypo, out Vector2 delta, clientobject.GetCurrentAngle(), destination);
if (delta.X >= 0.0f) toret.Y += 180.0f;
uint shotsfired = Read<uint>(local + offset.shotsfired);
if (shotsfired != 1) continue;
Vector2 punch = Read<Vector2>(local + offset.aimpunchangle);
float lastX = punch.X * 2.0f;
float lastY = punch.Y * 2.0f;
toret.X -= lastX;
toret.X -= lastY;
return toret;
// with aimbot's last angle
mouse_event(MOUSEEVENTF_MOVE, Delta.X / settings.aimbotdelay, Delta.Y / settings.aimbotdelay, 0, 0);
Öncelikle benim bu hileyi bedava vermeyeceğimi düşünmeni anlamıyorum benim csgo zamanındaki hvh hilem zaten hep bedava idi hatta open source olarak yapmıştım githuba girip bakabilirsin 2021/6 da hile de public olmayan bir sürü özellik olduğunu doğrulayabilirsin.codera bak mouse ile yaptığı rcs ile övünüyor. geçen aya kadar özellikleri bana fixletiyordun esp trigger
yapamadığın bir şey varsa topluluk önünde sorabilirsin dm atmana gerek yok. ben dm leak etmiyorum etsem burda dolaşamazsın.
Senin ban nedenin de gayet açık. Benim discordumda gelip seste millete reklam yapıyordun yeterince kanıt var.C#:// angle calculation (CalculateAngle) var toret = ToReturn(out float hypo, out Vector2 delta, clientobject.GetCurrentAngle(), destination); if (delta.X >= 0.0f) toret.Y += 180.0f; uint shotsfired = Read<uint>(local + offset.shotsfired); if (shotsfired != 1) continue; Vector2 punch = Read<Vector2>(local + offset.aimpunchangle); float lastX = punch.X * 2.0f; float lastY = punch.Y * 2.0f; toret.X -= lastX; toret.X -= lastY; return toret; // with aimbot's last angle mouse_event(MOUSEEVENTF_MOVE, Delta.X / settings.aimbotdelay, Delta.Y / settings.aimbotdelay, 0, 0);
otc ye rat btc koyup millete kullandırdığın günleri hatırla. Frezzyhooku hatırla 1 kodu elinle yazmışlığın var mı? Eminim bu konudaki externalda da bir şeyler vardır. Bedavaya paylaşacak biri değilsin.
Daha bir class oluşturup içindeki değişkenleri çağırmayı bilmeyen biri bana bunları diyor. Zaman kaybısın bu saate uğraşamam senle kendi discord açıklamana bile paster yazan biriydin aw sjdehdu
Türkiye ilk cs2 hilesini ben yaptım kanıtım da ilk videom.hilen yokken ben senin seste yine yayın açıp oynuyordum
Kesin rat btc vardır dedim ve virtual box kullanmadığım için açmadım programı hiç.loader isteyip cracklemeyi denemedin mi
Kimler dedi bunu?cevrenden kime sorsam para görünce değişti para için satar kendisini yapmayacağı şey yok gibi şeyler diyorlardı bir tık haklılar gibi
prıvate uyelık zart zurt 3k tabı canım (sımdı baktım prıvate uyelık derleme zart zurt dynago olum sen nıye bu kadar becerıksız bır ınsansın ya)Onu benim çevremdeki kimse demez çekemeyenler sallamakta serbest.