tchamitsen
Diamond Üye
Tekrardan eline sağlık benim kullandığım hileden çok daha iyi lolde ban yedikten sonra deneyeceğimburda tek rat atmayacak kişi benim o konuda rahat olabilirsin
Tekrardan eline sağlık benim kullandığım hileden çok daha iyi lolde ban yedikten sonra deneyeceğimburda tek rat atmayacak kişi benim o konuda rahat olabilirsin
senin mi? bu zamana kadar yazdığın self 1 tane hile var mi broyok sen benim aeonixi aç daha safe olur
benim cs2deki nearest ve rcs fonksiyonu write yapmadan yapmanı bekliyorum. Bunları pasteledin diyebileceğin bir nokta yok çünkü externalde nearest aimbot paylaşan bir kişi bile yok ki ben bunu 2 ay önceden eklemiştim. Esp previewi görmüşsün pasteledi demişsin ordaki esp ile bendeki espyi açıp yan yana koysan aynısı olmadığını bariz bir şekilde kör değilsen anlardın.senin mi? bu zamana kadar yazdığın self 1 tane hile var mi bro
her neyse uzatmıycam zaten free aw
İstediğin herşeyi açabilirsin hepsi safesadece trigger ve esp oynasam ne kadar götürür
fazla bilmiyorumda usermodda çalışınca noluyor ne riskiİstediğin herşeyi açabilirsin hepsi safe
Kanka çok farkı yok kafana göre takılfazla bilmiyorumda usermodda çalışınca noluyor ne riski