CS2 70 Özellikli External

senin mi? bu zamana kadar yazdığın self 1 tane hile var mi bro :D
her neyse uzatmıycam zaten free aw
benim cs2deki nearest ve rcs fonksiyonu write yapmadan yapmanı bekliyorum. Bunları pasteledin diyebileceğin bir nokta yok çünkü externalde nearest aimbot paylaşan bir kişi bile yok ki ben bunu 2 ay önceden eklemiştim. Esp previewi görmüşsün pasteledi demişsin ordaki esp ile bendeki espyi açıp yan yana koysan aynısı olmadığını bariz bir şekilde kör değilsen anlardın.

ah bir de unutuyordum benim external hilemde driver felan bulunuyor kullanıcılarına gidip "tim apple" - "aeonixi " felan pasteliyor demişsin benim hilemin ondan önce olduğunu bile bile bunu demen komiğime gitti.

beni banlama sebebine gelirsek de senin discordunda reklam felan yaptığım yoktu zaten her zaman gelip maç atarken yayın açtığımı biliyordun sırf bir kullanıcın benden aldı diye kendi kendini yedin Ve bana paster deyip yazdığın şeyleri unuttun galiba sana ne zaman bir fonksiyon eklemek için sorsam githubdan al diyordun :D

Bunları yazarken ben paste yapmadım felan demiyorum aldığım kodlar var ama senin gibi hilemin hepsini gidipde menü silip checkbox ekleyerek yapmıyorum yada chatgptye bırakmıyorum herşeyi

Screenshot_2023-11-25-19-02-48-74_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.png

sadece trigger ve esp oynasam ne kadar götürür

Keşke bende bu hileyi kullanabilsem :D siyah ekran vermese

trigger ayarını anlamadım crossa gelir gelmez vurması icin napmam lazım

Çok güzel gözüküyor heyecandan deliricem deniyorum hemenn

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt