CS2 70 Özellikli External

Türkiye ilk cs2 hilesini ben yaptım kanıtım da ilk videom.

Kesin rat btc vardır dedim ve virtual box kullanmadığım için açmadım programı hiç.

Kimler dedi bunu?
Onu benim çevremdeki kimse demez çekemeyenler sallamakta serbest.
İlk sen mi yaptın senin hilede birtek trigger varken bende ESP vardı unuttun herhalde hatta CS2 beta iken internal spinbot videosu paylaşmıştım Mart ayında nospread ile bunu da inkar edeceğini düşünmüyorum

Kimler dedi diye soracak olursan şuan kavgalı olduğun kim varsa aynısını diyor hadi onlar yine tamam da bana karşı yaptığın şey para için olduğunu zaten direkt belli ediyor

Uygulamada rat ve BTC konusuna gelirsek BTC poollari zaten şuan kapalı istesem dahi yapamam rat atacak olsam da adımı karalamam saçma sapan 3-4 hesap veya başka şeyler için uygulama ismimi riske bile atmam

(Crâck koruması içerisinde dahi rat yok)

Ben valorant hilemi bedava yaptığım dönemde bile açık kaynak kodu olarak paylaştım güvenlik konusunda milleti tereddüte atmıyorum ya sen?

Ve sana birşey diyeyim mi ne olursa olsun gidip senin cevrendeki insanlara hakkında boş laf yapmadım ama sen bunu yaptın ikimiz de biliyoruz ben sana güvenip sourcemi bile verebilecek biriydim ama sen çıkarların doğrultusunda tamamen değişen bir insansın

Kitle çekme konusuna gelirsek benim reezli ile zaten büyük bir kitlem var ve satış oranimi sen de biliyorsun dönem dönem düşüş yaşasam bile senin discordunda benim hilemi alın bakın böyle iyi söyle iyi diye laf yaptığım olmadı yayında gören kişiler sadece yazdı

Aynen

Ne ağladın birader
ne aglıcam knk adamın ıkı uc sorusuna cevap veremıyorsun o kadar ezıksın zamanında aclıktan fukaralıktan agzın kokuyordu lan sımdı bızım gerızekalı turklerden bır kısmı toplayıp yok ılk cs2 hılem yok en ıyı benım kralım ayaklarıyla para kazanıyon bunlar esek olmasa ztn senın cebıne 5 kurus gırmez sana bu sıteye ılk geldıgın zamanda dedım sımdı de dıyorum gıt sanayıye ıs versınler sen bu ezıklıkle adım atmayı bıle bılmıyosundur aw obez emresı senı hadı chatgpt gıtte bunlara cevap bul bırazda kafanı calıstır ppye ataturk koymus gelmıs hala 3 kelıme bırlsetırıp cumle kuramıyo

ne aglıcam knk adamın ıkı uc sorusuna cevap veremıyorsun o kadar ezıksın zamanında aclıktan fukaralıktan agzın kokuyordu lan sımdı bızım gerızekalı turklerden bır kısmı toplayıp yok ılk cs2 hılem yok en ıyı benım kralım ayaklarıyla para kazanıyon bunlar esek olmasa ztn senın cebıne 5 kurus gırmez sana bu sıteye ılk geldıgın zamanda dedım sımdı de dıyorum gıt sanayıye ıs versınler sen bu ezıklıkle adım atmayı bıle bılmıyosundur aw obez emresı senı hadı chatgpt gıtte bunlara cevap bul bırazda kafanı calıstır ppye ataturk koymus gelmıs hala 3 kelıme bırlsetırıp cumle kuramıyo
fanım olman benim suçum değil

Uzatma boşver kendisi istediğini yapsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt