Open Source CraftRise HWID Spoofer

dostum bağlantı ölmüş. regeditten bahsettiğin yerdeki tüm çekirdeklerin değerlerini elimle değiştirdim fakat herhangi bir gelişme olmadı, ek olarak yeniden başlatınca değerler sıfırlandı. yedek hddye windows kurup denedim yemedi + ekran kartı değiştim yine yemedi. muhtemelen orada yazdığın değerler dışında başka bir yerleri de check ediyor. başka nereleri değiştirmemiz gerekiyor?

proxy.png
bu gördüğünüz banı kaldırır.
DW;

// SRC attığım için virüstotal koymuyorum içinde buildli exe bulunmaktadır. Mantığı HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor\1,\2,\3'deki ProcessorNameString'e atılan banları kaldırır craftrise burlara ban atıyor.
link gitmiş

proxy.png
DW;

// SRC attığım için virüstotal koymuyorum içinde buildli exe bulunmaktadır. Mantığı HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor\1,\2,\3'deki ProcessorNameString'e atılan banları kaldırır craftrise burlara ban atıyor.
link gitmiş

proxy.png
DW;

Link bozuk kanka yeter artık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt