Syx
Diamond Üye
modem resetleyince bide normal banda kalkıyo bence en iyisi o ama ben çok modem resetleyemiyorum ondan bunu kullanıcam artıkmodem resetle
modem resetleyince bide normal banda kalkıyo bence en iyisi o ama ben çok modem resetleyemiyorum ondan bunu kullanıcam artıkmodem resetle
bu craftrise hwid banını kaldırıyor ip banını değil maalesef modem resetlemen gerekicekmodem resetleyince bide normal banda kalkıyo bence en iyisi o ama ben çok modem resetleyemiyorum ondan bunu kullanıcam artık
tamamdır teşekkür ederim neden sadece valorant için varkibu valorantdaki hwid banını kaldırıyor ip banını değil maalesef modem resetlemen gerekicek
pardon valorant demişim craftrisetamamdır teşekkür ederim neden sadece valorant için varki
çalışıyor ama ip ban kaldırmıyorçalışıyormu deneyen yazabilirmi?
spofer ip ban için deil ama ondan çok önemli birşey deilBu craftrise spofferi çıkacak kadar gelişti mi ya
evet doğru ama benim çok modemi kapa aç yapmak için iznim olmuyo genelde ev kalabalık ondan ip ban kaldırma arıyorum ama yokİP ban içinse zaten uygulamaya gerek yok ki dostum modemi kapatıp açtığında ip ban kalkıyor diye biliyorum