artic paste demedimki dostum sana mantığını verdim mantığıyla bi chatgptye sor dostum linkmi kırık discorda yaz yollayayım çokmu zor yok yeter yok şu yok bu bi sen yap görelimherkes artic pastemi yapıyor kanka ne alaka kendim yapıp kullanacaktım
artic paste demedimki dostum sana mantığını verdim mantığıyla bi chatgptye sor dostum linkmi kırık discorda yaz yollayayım çokmu zor yok yeter yok şu yok bu bi sen yap görelimherkes artic pastemi yapıyor kanka ne alaka kendim yapıp kullanacaktım
"This content is no longer available" diyorbu gördüğünüz banı kaldırır.
DW;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir// SRC attığım için virüstotal koymuyorum içinde buildli exe bulunmaktadır. Mantığı HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor\1,\2,\3'deki ProcessorNameString'e atılan banları kaldırır craftrise burlara ban atıyo
yorum kasmayı bırak forumda ilk craftrise open source spooferı ben paylaştımdaha öncede aynısını görmüştüm sanki
link bozuk varmı yeni link?bu gördüğünüz banı kaldırır.
DW;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir// SRC attığım için virüstotal koymuyorum içinde buildli exe bulunmaktadır. Mantığı HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor\1,\2,\3'deki ProcessorNameString'e atılan banları kaldırır craftrise burlara ban atıyor.