s4turnxddd
Uzman Üye
- İletişim
hatamesajını özelden gönderirmisinkanka acılıp kapanıyor
hatamesajını özelden gönderirmisinkanka acılıp kapanıyor
vpn açınca hata veriyorMerhabalar,bedavaya proxysiz bulabileceğiniz en iyi generatordur 1 tıkda 3 hesap açar,3 hesapda 1 zaten ip değişmeniz lazım çünkü craftrise limit koymuş bir ip ile 24 saat içinde sadece 3 hesap açabilirsiniz.
bu generatorde 20 saniyede falan 3 hesap açıyor. iyi kullanımlar coğu kişi için gereksiz bir paylaşım gibi gözüksede lazım olan kişiler vardır diye düşünüyorum
Google olması şarttır,python kurun ve hata veriorsa klasordekiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsu kısma cmd yazın ve acın ordan calıstırın pythonu hatayı gorur ve pip install ile indirebilirsiniz.
VİRUS TOTAL KOYMUYORUM ÇÜNKÜ ZATEN KODLAR AÇIK!
İndirme Linki :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
YAPİLİS;
BİR KLASOR ACİN İCİNE BU İNDİRDİGİNİZ DOSYAYİ ATİN SONRA KLASORUN İCİNE accounts.txt OLUSTURUN PYTHON İNDİRİP KURUN KLASORU ACİNLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSU KİSMA CMD YAZİP ACİN ACİLAN KİSMA "pip install selenium" YAZIN KURULUNCA KAPATIN VE İNDİRDİGİNİZ PROGRAMİ CALİSTİRİN GOOGLE SARRTİR 30 SANİYE SONRA KENDİSİ OTOMATİK KAPATACAK UYGULAMAYİ HESAPLAR "accounts.txt" DOSYASİNA KAYDOLACAK.
delayı arttır kankavpn açınca hata veriyor
ortalama kaç yapayımdelayı arttır kanka
ne vpn si kullanıyon türk vpn lazımortalama kaç yapayım
<3eywallah kuzenime atıcam
hollanda kullanıyordumda paralı olmayan türk vpnsi var mı kine vpn si kullanıyon türk vpn lazım
Açılıyo (pc kötü) geri donuyo ve kapanıyoMerhabalar,bedavaya proxysiz bulabileceğiniz en iyi generatordur 1 tıkda 3 hesap açar,3 hesapda 1 zaten ip değişmeniz lazım çünkü craftrise limit koymuş bir ip ile 24 saat içinde sadece 3 hesap açabilirsiniz.
bu generatorde 20 saniyede falan 3 hesap açıyor. iyi kullanımlar coğu kişi için gereksiz bir paylaşım gibi gözüksede lazım olan kişiler vardır diye düşünüyorum
Google olması şarttır,python kurun ve hata veriorsa klasordekiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsu kısma cmd yazın ve acın ordan calıstırın pythonu hatayı gorur ve pip install ile indirebilirsiniz.
VİRUS TOTAL KOYMUYORUM ÇÜNKÜ ZATEN KODLAR AÇIK!
İndirme Linki :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
YAPİLİS;
BİR KLASOR ACİN İCİNE BU İNDİRDİGİNİZ DOSYAYİ ATİN SONRA KLASORUN İCİNE accounts.txt OLUSTURUN PYTHON İNDİRİP KURUN KLASORU ACİNLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirSU KİSMA CMD YAZİP ACİN ACİLAN KİSMA "pip install selenium" YAZIN KURULUNCA KAPATIN VE İNDİRDİGİNİZ PROGRAMİ CALİSTİRİN GOOGLE SARRTİR 30 SANİYE SONRA KENDİSİ OTOMATİK KAPATACAK UYGULAMAYİ HESAPLAR "accounts.txt" DOSYASİNA KAYDOLACAK.
chormedriver indir chormedriver ile çalışıyor eğer sürekli açıcaksan türkiye vpn lazımAçılıyo (pc kötü) geri donuyo ve kapanıyo