Open Source CraftRise Generator (1 Tıkla 3 Hesap Aç)

en son sürüm mü? ben ona göre kodladım bende sorun yok

discorda entegre etme konusunda bilgim yok. okadar iyi değilim. belki birileri yardımcı olur ama olmazsa eğer önerim üret txtye koy bot örnek /create_craftrise diyince dmden 1 hesap gondersin adama txtden silsin komut girince üreten yapmayı bilmiyorum
Halletim kral sağ olasın bir de ip değiştirerek süreyi beklemeden hesap acabiliyomuyuz

en son sürüm mü? ben ona göre kodladım bende sorun yok

discorda entegre etme konusunda bilgim yok. okadar iyi değilim. belki birileri yardımcı olur ama olmazsa eğer önerim üret txtye koy bot örnek /create_craftrise diyince dmden 1 hesap gondersin adama txtden silsin komut girince üreten yapmayı bilmiyorum
o zaten kolay ayrıca dediğimi chatgpt'ye yaptırabilirsin. Örnek veriyorum senin bir createAccount fonksiyonun var. Bu fonksiyonun çalışmasını girilen sayıya göre belirliyorsun ya hani discord botu ile entegre etmende konsola girmen gibi discord botu bir sayı soracak 1-3 arasında senin yazdığına göre hesap oluşturacak hesap oluşturmayıda sorduğu input sayısı ile ve input geldikten sonra direkt createAccount fonksiyonunu çalıştırması ile tamamlarsın. Biraz karışık ve saçma oldu ama anlarsın umarım.

exe acıyorum geri kapanıyor dc den ıstek attım bakar mısın

Kurulumdur Üretimdir Herşey Videoda Basit Birşey Bu Aralar CraftRise Kitlesi Yine Artmış Bende Güncelledim

İndirme Linki :

Kurulum ve Tekli Üretim :

3'lü Üretim Test :

TESTLER ÜZERİNE 3 HESAP YAKLAŞIK 30-35 SANİYE İÇERİSİNDE ÜRETİLMEKTEDİR.

Halen Yapamayan Olursa Discorddan Ulaşabilir. Discord: lesuno

hesaplar banlımı yani

ciddi anlamda işe yarar ve kullanışlı bir program olmuş ellerine sağlık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt