Open Source CraftRise Generator (1 Tıkla 3 Hesap Aç)

Açıldığı gibi kapanan arkadaslar ve hesaplara girilmiyor diyen kişiler adına konu güncellenmiştir yapılış kısmını okuyup yapabilirsiniz.
Bu kodun dahada gelişmişini kendim yaptım ve kontrol sistemi ekledim hesap oluşturuldu mu oluşturulmadı mı kontrol ediyor ve eğer 3 tane başarılı hesap oluşturulursa cmd ve driver kapanıyor belki forumda ileride paylaşırım

Ayrıca bu sanki @N0NE 'un yaptığı generatora benziyor

Merhabalar,bedavaya proxysiz bulabileceğiniz en iyi generatordur 1 tıkda 3 hesap açar,3 hesapda 1 zaten ip değişmeniz lazım çünkü craftrise limit koymuş bir ip ile 24 saat içinde sadece 3 hesap açabilirsiniz.
bu generatorde 20 saniyede falan 3 hesap açıyor. iyi kullanımlar coğu kişi için gereksiz bir paylaşım gibi gözüksede lazım olan kişiler vardır diye düşünüyorum
Google olması şarttır,python kurun ve hata veriorsa klasordeki su kısma cmd yazın ve acın ordan calıstırın pythonu hatayı gorur ve pip install ile indirebilirsiniz.
VİRUS TOTAL KOYMUYORUM ÇÜNKÜ ZATEN KODLAR AÇIK!

İndirme Linki :

YAPİLİS;
BİR KLASOR ACİN İCİNE BU İNDİRDİGİNİZ DOSYAYİ ATİN SONRA KLASORUN İCİNE accounts.txt OLUSTURUN PYTHON İNDİRİP KURUN KLASORU ACİN SU KİSMA CMD YAZİP ACİN ACİLAN KİSMA "pip install selenium" YAZIN KURULUNCA KAPATIN VE İNDİRDİGİNİZ PROGRAMİ CALİSTİRİN GOOGLE SARRTİR 30 SANİYE SONRA KENDİSİ OTOMATİK KAPATACAK UYGULAMAYİ HESAPLAR "accounts.txt" DOSYASİNA KAYDOLACAK.
eline sağlık kullanıcak arkadaşlar kullansın iyi forumlar...

Buen trabajo, desearía que hubieras conectado un proxy.

Lo probé y funcionó bien, gracias. ¿Puedes escribir un código de cambio de dirección IP para la nueva interfaz del módem TP-Link? Hay un foro para la interfaz del módem antiguo.
¿ai?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt