Nemesis1337
Diamond Üye
Cevap veremiyo PUAHAHAHAHHAHAHAdsotum bak bu farcixin ilk leaki bir ara ya bu forumda yada başka bir forumda paylaşıldı rename olarak anlatabildim mi?
Cevap veremiyo PUAHAHAHAHHAHAHAdsotum bak bu farcixin ilk leaki bir ara ya bu forumda yada başka bir forumda paylaşıldı rename olarak anlatabildim mi?
Senin gibi türemeye neden cevap versinkiCevap veremiyo PUAHAHAHAHHAHAHA
evet ya.git başka yerde kas yorumu kanka allah aşkına
ciddimi ? çünkü indirceğimdeDostum format at indirdiğin dosyada rat var
Önceki konudaki ile aynısımı HAHAHAHHAAH neden içerikleri aynı değil???
hileyi indiyimmi rat falan varmı @Bartank ciddimi bakın bu benim için önemlidsotum bak bu farcixin ilk leaki bir ara ya bu forumda yada başka bir forumda paylaşıldı rename olarak anlatabildim mi?
konusma async rat kullanan ucubeCevap veremiyo PUAHAHAHAHHAHAHA
ya kanka indir sizin pcnizi nabim git sanal makinede dene onca kişide olmuş sadece bu türemelerde olmamışevet ya.
ciddimi ? çünkü indirceğimde
hileyi indiyimmi rat falan varmı @Bartank ciddimi bakın bu benim için önemli
QWEQWEQWEQWE bi vmden denesene tepkini çok merak ettim asyncde dll maker yokkonusma async rat kullanan ucube
Çen buyudunde yatmı yaptın çen çen buyudunde gyebbıymı yaptın çenya kanka indir sizin pcnizi nabim git sanal makinede dene onca kişide olmuş sadece bu türemelerde olmamış
QWEQWEQWEQWE bi vmden denesene tepkini çok merak ettim asyncde dll maker yok
Var indirmeevet ya.
ciddimi ? çünkü indirceğimde
hileyi indiyimmi rat falan varmı @Bartank ciddimi bakın bu benim için önemli
Onca kişi dediğin daha 2 gün önce açılmış olan hesaplarmı çocukya kanka indir sizin pcnizi nabim git sanal makinede dene onca kişide olmuş sadece bu türemelerde olmamış
yorum kasmamerak ettimde bizim minhookmu? (incelemedimde merak ettim)
çen buyudunde agladin mi yavçum benumÇen buyudunde yatmı yaptın çen çen buyudunde gyebbıymı yaptın çen
hile seninmi ?ya kanka indir sizin pcnizi nabim git sanal makinede dene onca kişide olmuş sadece bu türemelerde olmamış