- İletişim
cocuk iştesakin biraz
cocuk iştesakin biraz
Güzel virüs dll boş birşey olay sadece minhook da içinde discord token çeken grabber var. Daha detaylı bakmadım ama bunu gördüm. Dll çalışmıyor içi boş çünkü İçi boş?
h1le benim değil farcixde adiousun değil kanka?merhabalar , hulioo (adious) un paylaştığı farcix leak dll i yeniden adlandırıp paylaşman bunu senin yapmamakla beraber bir şeyi değiştirmez
konu : https://cheatglobal.com/konu/craftrise-farcix-renamerinin-sattigi-dll.48573/
açar arçmaz oyun kapanıyor minhookluda denedim olmutor
all-in-one visual c++ installer indiraçar arçmaz oyun kapanıyor minhookluda denedim olmutor
şu minhooku çalıştırıp tutorial yapmam lazımonay ne zaman gelicek??
minhooku kaldırdım öyle onay atın direk gerekli değil çokta çalışmayan varsa veririzevet var
hatta leakte onun değil çok önceden cgde paylaşılıp silinmiştimerhabalar , hulioo (adious) un paylaştığı farcix leak dll i yeniden adlandırıp paylaşman bunu senin yapmamakla beraber bir şeyi değiştirmez
konu : https://cheatglobal.com/konu/craftrise-farcix-renamerinin-sattigi-dll.48573/
kurdum yine olmuyorh1le benim değil farcixde adiousun değil kanka?
all-in-one visual c++ installer indir
şu minhooku çalıştırıp tutorial yapmam lazım
minhooku kaldırdım öyle onay atın direk gerekli değil çokta çalışmayan varsa veririz
hatta leakte onun değil çok önceden cgde paylaşılıp silinmişti
Visual studio installer yükle c++ oyun yapma gibi bişey vardır onu yükle 3 GB yada 9 GB galibakurdum yine olmuyor
Tutorial seni kötü etmiştirGüzel virüs dll boş birşey olay sadece minhook da içinde discord token çeken grabber var. Daha detaylı bakmadım ama bunu gördüm. Dll çalışmıyor içi boş çünkü.
Dostum boş konuşma gitmişsin, github dan discord grabber indirmişsin minhook olarak içine koymuşsun. Karşında bir velet yok 21 yaşında biri var.Visual studio installer yükle c++ oyun yapma gibi bişey vardır onu yükle 3 GB yada 9 GB galiba
Tutorial seni kötü etmiştir