craftrise dll client

Güzel virüs dll boş birşey olay sadece minhook da içinde discord token çeken grabber var. Daha detaylı bakmadım ama bunu gördüm. Dll çalışmıyor içi boş çünkü.

Güzel virüs dll boş birşey olay sadece minhook da içinde discord token çeken grabber var. Daha detaylı bakmadım ama bunu gördüm. Dll çalışmıyor içi boş çünkü İçi boş?

Ratfalan diyenler basmış emin olun h1le benim değil tüm visual projelerimi gösteririm ama çok ağlarsınız :D Kanka bulabiliyosan kodlara bak ayrıca discord kullanmıyorum sizin boş tokeninizi çalmam merak etme :D?

Son düzenleme:
açar arçmaz oyun kapanıyor minhookluda denedim olmutor

merhabalar , hulioo (adious) un paylaştığı farcix leak dll i yeniden adlandırıp paylaşman bunu senin yapmamakla beraber bir şeyi değiştirmez

konu : https://cheatglobal.com/konu/craftrise-farcix-renamerinin-sattigi-dll.48573/
h1le benim değil farcixde adiousun değil kanka?

all-in-one visual c++ installer indir

onay ne zaman gelicek??
şu minhooku çalıştırıp tutorial yapmam lazım

minhooku kaldırdım öyle onay atın direk gerekli değil çokta çalışmayan varsa veririz

merhabalar , hulioo (adious) un paylaştığı farcix leak dll i yeniden adlandırıp paylaşman bunu senin yapmamakla beraber bir şeyi değiştirmez

konu : https://cheatglobal.com/konu/craftrise-farcix-renamerinin-sattigi-dll.48573/
hatta leakte onun değil çok önceden cgde paylaşılıp silinmişti

Son düzenleme:
h1le benim değil farcixde adiousun değil kanka?

all-in-one visual c++ installer indir

şu minhooku çalıştırıp tutorial yapmam lazım

minhooku kaldırdım öyle onay atın direk gerekli değil çokta çalışmayan varsa veririz

hatta leakte onun değil çok önceden cgde paylaşılıp silinmişti
kurdum yine olmuyor

Visual studio installer yükle c++ oyun yapma gibi bişey vardır onu yükle 3 GB yada 9 GB galiba

Tutorial seni kötü etmiştir
Dostum boş konuşma gitmişsin, github dan discord grabber indirmişsin minhook olarak içine koymuşsun. Karşında bir velet yok 21 yaşında biri var.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt