craftrise dll client

Dostum boş konuşma gitmişsin, github dan discord grabber indirmişsin minhook olarak içine koymuşsun. Karşında bir velet yok 21 yaşında biri var.
kankacım benim minhookta benim değil dllde benim değil virtual machine varsa denersin discord bile kullanmıyorum sizin değersiz tokenlerinizi nabiyim :D?

Hile senin değilse paylaşmayacaksın. Şimdi kaç kişi indirip rat yemiştir, illa böyle büyük büyük yazayım. Siz kimin adamlarısınız bilmiyorum, ama sürekli böyle konular açılıyor. Var demek ki bir şey bilmediğin şeyi paylaşma o zaman.

Hile senin değilse paylaşmayacaksın. Şimdi kaç kişi indirip rat yemiştir, illa böyle büyük büyük yazayım. Siz kimin adamlarısınız bilmiyorum, ama sürekli böyle konular açılıyor. Var demek ki bir şey bilmediğin şeyi paylaşma o zaman.
dostum hile forumda paylaşılan bir hilenin aynısının ilk leaki bence bunu anlarsın forumda şuan olan hilelerin yarısı onların (forumu paylaşanların) değil ve kimsenin adamı değilim sanal arkadaşım vs yok

dostum hile forumda paylaşılan bir hilenin aynısının ilk leaki bence bunu anlarsın forumda şuan olan hilelerin yarısı onların (forumu paylaşanların) değil ve kimsenin adamı değilim sanal arkadaşım vs yok
Önceki konudaki ile aynısımı HAHAHAHHAAH neden içerikleri aynı değil???

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt