biliyorum ve bende zaten lombok vardılombokta bir lib aynı şey eğer oluyor lombok verilmeseydi sende yapamazdın
reis oyuna ilk kez injectlediğinde öyle olur bi kere oyundan çık gir daha sonra bi kere daha incejtle lanchez901 logosunun altında random yazlıar gelmeye başladıysa olmuştur çık gir injetcle bidaha deneClient injected dedi bende ama menü gelmiyor rshift basınca
öyle olması gerek zaten?bu hilede hud neden rshift basınca acılıyor bende mi problem var
anlatmış adam
vallaha bilmiyorum denemek için oyuna bile girmedim src atmışilar buildleyip konu açtım böyle oyunları hileyle oynaması bile sarmıyorbu hilede hud neden rshift basınca acılıyor bende mi problem var
inanmayıp baktım az önce cidden varmış DASLKDASLDASKJDASHDAJHHocam Gezerken İçinde " Webhook " Adlı bir java buldum içine girdiğimde yazan şey " Ratcı orospuyum " Gerçi ne bekliyosam belliydi Zaten Göremeyenlere Söyleyim Dedim
içerisinde rat vb yok ama rahat olabilirsinizinanmayıp baktım az önce cidden varmış DASLKDASLDASKJDASHDAJH
Birazcık araştırın öyle herşeye atlamayıninanmayıp baktım az önce cidden varmış DASLKDASLDASKJDASHDAJH
içerisinde rat vb yok ama rahat olabilirsiniz
Kullanıcağımdan değil sadece merakımdan içerisine baktım gördüğüm gibi gülüp kapattıminanmayıp baktım az önce cidden varmış DASLKDASLDASKJDASHDAJH
içerisinde rat vb yok ama rahat olabilirsiniz
public class Webhook {// ratci orosbucuyuyum AHDHASDHASHDAHDJASJDABirazcık araştırın öyle herşeye atlamayın
Kullanıcağımdan değil sadece merakımdan içerisine baktım gördüğüm gibi gülüp kapattım
.dpublic class Webhook {// ratci orosbucuyuyum AHDHASDHASHDAHDJASJDA
Lanchez901.jar DOSYASINI C DİSKİNE ATIP DLL Yİ OYUNA İNJECTLİYORUZ VE İYİ OYUNLAR
indir :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dll vt :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
jar vt :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
rar vt :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
oynayış videosu :