- İletişim
RSHİFTGui hangi tusla aciliyor?
RSHİFTGui hangi tusla aciliyor?
klavyedeki sağ shift tuşuGui hangi tusla aciliyor?
normalde videoda çekmem kimseyede anlatmam çünkü bazı arkadaşlar kendi hilesini pasteleyip PARAYLA satıyor pasteleyenlere lafım yok ama parayla satmaları sıkıntı. Normalde kimseye anlatmam ama sanalı saldığım için sana bir kerelik yardımcı olabilirim dc ekle nsynex1337yok build işleminden bahsettim
hileyi buildleme kısmın + olarak jarload kısmını yeni forum açarak yaparsan mükemmel olur yada dmden anlat istersen?src nin buildlenişimi oyuna hilenin injectlenişinimi anlatayım ?
kendim kullanacam zaten + olarak öğrenmek amacımklavyedeki sağ shift tuşu
normalde videoda çekmem kimseyede anlatmam çünkü bazı arkadaşlar kendi hilesini pasteleyip PARAYLA satıyor pasteleyenlere lafım yok ama parayla satmaları sıkıntı. Normalde kimseye anlatmam ama sanalı saldığım için sana bir kerelik yardımcı olabilirim dc ekle nsynex1337
kimseye anlatmam ama sana bir kerelik yardımcı olayım dc ekleyebilirsin beni nsynex1337hileyi buildleme kısmın + olarak jarload kısmını yeni forum açarak yaparsan mükemmel olur yada dmden anlat istersen?
kendim kullanacam zaten + olarak öğrenmek amacım
dc gireyim bi dk video olarak atarsan iyi olur amakimseye anlatmam ama sana bir kerelik yardımcı olayım dc ekleyebilirsin beni nsynex1337
kanka neyi zorluyorsun anlamadım adam video yapmak istemiyor 1 kereye mahsus göstereyim diyordc gireyim bi dk video olarak atarsan iyi olur ama
dc gireyim bi dk video olarak atarsan iyi olur ama
anlatmış adam
lombokta bir lib aynı şey eğer oluyor lombok verilmeseydi sende yapamazdınarkadaşın bilgisi yoksa bunu izleyerek yapamaz hem jarload yaparken class ı bulması gerekiyor hemde bu src de bütün libler eksik sacece .craftrisedeki libleri eklemesi yetmiyor üstüne lombok.jar felan ekleyecek bu ikisi aynı değil