- İletişim
cmd açıldı herhangibi bir yazı veya oyunda herhangibi bir menü gelmedi ( amdyim )teşekkür ederim dost
cmd açıldı herhangibi bir yazı veya oyunda herhangibi bir menü gelmedi ( amdyim )teşekkür ederim dost
jar dosyasını c diskine at ve bir dll injector ile oyuna injectlegral yapılısını anlatsana tam olarak bi video şeklinde
yok build işleminden bahsettimjar dosyasını c diskine at ve bir dll injector ile oyuna injectle
texture bedlessnoob 300k pack linki malesef yok bendeEline Sağlık Güzele Benziyor 2 Sorum var
Banlatma süresi ne durumda
texture salarmısın?
dc gel yardımcı olayımcmd açıldı herhangibi bir yazı veya oyunda herhangibi bir menü gelmedi ( amdyim )
intellij ile libleri ekle ve buildle cok kolay ama oynamak için soruyorsan bunu kullan pasteleme boş ver asdfsadfsadfyok build işleminden bahsettim
fontlar ekli mi bunatexture bedlessnoob 300k pack linki malesef yok bende
ban süresi ben strafe speed 6blok kill aurayla 20dk oynadım piyasadaki free hilelere göre çok iyi 3.8 aurada oynarsa fly speed fazla açmazsan 1 saate kadar uzar
dc gel yardımcı olayım
src nin buildlenişimi oyuna hilenin injectlenişinimi anlatayım ?gral yapılısını anlatsana tam olarak bi video şeklinde
fontlar içinintellij ile libleri ekle ve buildle cok kolay ama oynamak için soruyorsan bunu kullan pasteleme boş ver asdfsadfsadf
fontlar ekli mi buna
hayır jarloadı kendi bilgisayar adımla yapmadım direk C//Lanchez901.jar diye yaptım herkesde çalışırjarloadı kendi bilgisayarındaki user ismi ile yaptığı için sizde çalışmayacak açılıp kapanıcak.jarı sizin jarloada koyup dllye çevirmeniz gerek.konuyu açan kişi konuda belirtir ise sevinirim.