Crâck me Lucille

Vtlere baktığımda;

İndirmemenizi, açmamanızı ve cracklemeye çalışmanızı tavsiye etmiyorum. sc4m gibi görünüyor. Konuyu yöneticiler çöplüğe taşıyabilirler.

crackleyebilecek biri bununla uğraşmaz bence forumda artic source codeları var buildle oyna lucillenin son sürümü article aynıydı
nerde la artic atarmısın

Vtlere baktığımda;

İndirmemenizi, açmamanızı ve cracklemeye çalışmanızı tavsiye etmiyorum. sc4m gibi görünüyor. Konuyu yöneticiler çöplüğe taşıyabilirler.
zaten dosyayı ben bulmadım biri bana atmıştı ben buraya atıyorum hiçbir sorumluluk benim değilde yazmıştım yani bunun normal bir luciille olduğunu olmadığını virüslü olduğunu veya olmadığını söyleyemem

bunların müşterilerine saygısı felan yok babalarını bile sikerler açıp rat yemeyin boşa

Bir tane Craftrise hilesi paralı satıyolar elimde key yok sadece loaderi ve dosyaları var cracklerseniz güzel olur

NOT:BENİM DEĞİLDİR EĞER İÇİNDE HERHANGİ BİR YAZILI DOSYA VARSA BENİM SORUMLULUĞUM DEĞİLDİR

ya reis gelene geçene sallıyorsun yok crackleyemeyen delikanlı falan öyle kolay birşey değil çok istiyorsan git birşekilde öğren yap gelene geçene sallama

ya reis gelene geçene sallıyorsun yok crackleyemeyen delikanlı falan öyle kolay birşey değil çok istiyorsan git birşekilde öğren yap gelene geçene sallama
kral sen ne anlatıyon ben delikanlı falan dediğim yok beyler crackleyebilen varmı diye soruyorum konu güncel olsun diye düzgün oku

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt