pairesn
Silver Üye
Java'nın tam olarak çalışma şeklini ve Java'nın assembly diline hakim olamadığımdan birşey yapamamcrackleme şansın varmı
Java'nın tam olarak çalışma şeklini ve Java'nın assembly diline hakim olamadığımdan birşey yapamamcrackleme şansın varmı
dayı sen nesin bedlleri dump ettim,içinde bir sunucuya bağlayan,logları kaydeden ve komut exec etmelerini sağlayan fonksiyonlar var
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dedim size dc mesajlarınızı size txt olarak atardlleri dump ettim,içinde bir sunucuya bağlayan,logları kaydeden ve komut exec etmelerini sağlayan fonksiyonlar var
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
lucille bos bir hile deil crackleyemezler kolay kolay denemıstım zamanında anti Crâck saglam basmıslar1 gün geçti cracki bırak yazan delikanlı bile olmadı
tamam benim hatam ama temizler crackleyen
javadan anlayan varsa crackler ve anlayan kısıde nıe beleşe cracklesın kafanı calıstır birazlucille bos bir hile deil crackleyemezler kolay kolay denemıstım zamanında anti Crâck saglam basmıslar
lucille ekibi fake hesaplardan yazıyor askhakdpühkadhdklucille bos bir hile deil crackleyemezler kolay kolay denemıstım zamanında anti Crâck saglam basmıslar
crackleyebilecek biri bununla uğraşmaz bence forumda artic source codeları var buildle oyna lucillenin son sürümü article aynıydıcrackleyemedikmi noldu
hilenin sahibi biziz bu scammerdir güvenmeyin discord adım lariosx hwid doğrumalı bir hile ve cracklenmedi cracklenemezben zamanında sınırsız key almıştım ve bu hilede bir özellik var o keyi herkes kullana biliyor key halen elimde istersen küçük bir ücret karşılığı verebilirim hwıd doğrulamalı bir hile değil çünkü istersen yazabilirsin sınırsızı bildiğim üzere 500 tl civardıydı ben sana 100 e salarım
cracklenemez kelimesi çok iddialı bır kelıme ama ne yazık ki bazı kişiler yapar tabikide money karşılığında bu forumdan çıkar mı bılememhilenin sahibi biziz bu scammerdir güvenmeyin discord adım lariosx hwid doğrumalı bir hile ve cracklenmedi cracklenemez