CrawPet
Diamond Üye
Neye dayanarak temiz olduğunu söyleyebiliyorsun Kaspersky'e kadar tarattım dosya temiz bir dosya değilcracklemeyi bilen varsa temizlemeyide bilir ve bence bişey yok vt2
Neye dayanarak temiz olduğunu söyleyebiliyorsun Kaspersky'e kadar tarattım dosya temiz bir dosya değilcracklemeyi bilen varsa temizlemeyide bilir ve bence bişey yok vt2
tamam benim hatam ama temizler crackleyenNeye dayanarak temiz olduğunu söyleyebiliyorsun Kaspersky'e kadar tarattım dosya temiz bir dosya değil
NE VİDEOSU KANKA CRACKLEYİN DEMİŞİM YAgüncel videosu varmı
kardeşim normalde hile calistir.bat ile açılıyor sen şuan neyin videosunu istiyorsun işte batı açacan hile açılacaknasıl yapıldıgına bakcaz kanka senın deıdıgn gıbı ac kır olmuyor o kafanı sıkerım senın
UIHJRKFDSVMLCXJIOKEFDLCSAÖ KANKA LUCİLLE YAPIMCILARI HIZLI BAN ATMASIN DİYE CRAFTRİSEDE İNJECT ETMEK YERİNE SENİN HESAP ADIN ŞİFREN VE KULLANDIĞIN RAMİ ALIP KENDİ LAUNCHERİNİ AÇIYOR + OLARAK RAT AÇTIĞINDA BİLGİLERİNİ ALIR SANA SORMAZbeyler hesap şifrenizi falan soruyo rat indirmeyin
Hİlenin videosu.kardeşim normalde hile calistir.bat ile açılıyor sen şuan neyin videosunu istiyorsun işte batı açacan hile açılacak
crackleme şansın varmıdlleri dump ettim,içinde bir sunucuya bağlayan,logları kaydeden ve komut exec etmelerini sağlayan fonksiyonlar var
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir