ambatukam64
Bronz Üye
wikiye baktım farklı bir yöntemle driveri kurmam gerekiyormuş. EFI loader ile ugraşmak istemiyorum. bildiğiniz başka bir mapper varmı?
Bu gün sizlerle kernel bir CS-2 hilesini paylaşacağım hilenin adı Valthrun bilindik olmasına ramen gördüğüm kadarıyla paylaşan olmamış bende paylaşıyorum.
NOT: 100% güvence veremem ancak prime hesaplarınızda oynayabilirsiniz çünkü read-only ve kernel.
KURULUM
1 -Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirHileyi Ve KDMapper'i İndir 2 - Valthrun-driver.sys Dosyasına Sağ Tıklayıp Birlikte Aça Bas 3 - Başka Bir Uygulama Seçe basıp KDMapper'i seç 4 - KDMapper ile sys dosyasını açtıysan artık controlleri açıp oynayabilirsin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Trigger Bot Gösterimi:
Menü tuşu: Pause Break ( Klavye kullananlar için pageup üstünde ve scrolllock yanında )
Laptop'da olanlar için şunu buldum: Genellikle "FN +B ya da FN +CTRL+B tuşlarına aynı anda basarak Pause Break tuşu kullanılabilir."
İşlemler bittiyse Valthrun sorunusuz bir şekilde çalışıyor olması lazım. Eğer sorun alırsanız Valthrun wikisine göz atabilir yada konu altında soru sorabilirsiniz. Hile kernel ve kurulumu zor olduğu için her sistemde çalışmayabilir. Umarım anlayışla karşılarsınız. Hilenin OBS bypassı kapatmasını beceremedim ve prntsys bypassıda olduğu için GitHub reposundaki SS'leri koyuyorum. İyi oyunlar.
Göz atmak isteyenler için Valthrun Wikisi ve GitHub REPO'su:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kanka hileyi internet kafede denemek istiyorumda dün denedim yok aynısını seç falan herşeyi tam anlatırmısın acaba maymuna anlatır gibi ?hileyi denedim. kurulumu kdmapper ile değilde windowsu test signing moda alıp yaptım. fena değil iyi bi esp si var triggerbot idare eder kernel ve read-only olduğu için main hesaplarda kullanılabilir fakat ben yinede 7-15 gün fake bir hesapta kullanmanızı öneririm şahsen denerken fake bir hesapla denedim(mainde kullanmayı yemedi XD.)
not: test signing modunu kapatırsanız hile imzalanmamış sertifika uyarısı verip çalışmıyor bilginize.
Yedirtmez uzun bi surevac yedirtirmi ;?
kral iyi güzelce açıklamışsında o isim oldu mu şimdihileyi denedim. kurulumu kdmapper ile değilde windowsu test signing moda alıp yaptım. fena değil iyi bi esp si var triggerbot idare eder kernel ve read-only olduğu için main hesaplarda kullanılabilir fakat ben yinede 7-15 gün fake bir hesapta kullanmanızı öneririm şahsen denerken fake bir hesapla denedim(mainde kullanmayı yemedi XD.)
not: test signing modunu kapatırsanız hile imzalanmamış sertifika uyarısı verip çalışmıyor bilginize.
dostum internet kafede sadece kdmapper ile deneyebilirsin sanırsam çünkü çoğu internet kafelerde deep freeze yada başka bi koruma yöntemi oluyor.kanka hileyi internet kafede denemek istiyorumda dün denedim yok aynısını seç falan herşeyi tam anlatırmısın acaba maymuna anlatır gibi ?
yok kanka.dc varmı reis
dostum internet kafede sadece kdmapper ile deneyebilirsin sanırsam çünkü çoğu internet kafelerde deep freeze yada başka bi koruma yöntemi oluyor.
ayrıca test-signing moduna alabilmek için secure boot un kapalı olması lazım.
Yinede istediğin için anlatayım.
---------------------
1. İlk önce Kernel driver(valthrun-driver.sys) ile Valthrun Overlay (controller.exe) indirmen lazım.
2. Sonrasında bu sürücüyü kurabilmemiz için bir yöntem seçiceğiz kdmapper bazı bilgisayarlarda çalışmadığı için windowsu test-signing moduna alacağız.
3. cmd ya da powershell`i yönetici açıcağız sonrasında "bcdedit /set testsigning on" komutunu gireceğiz. eğer girdiğimizde erişim engellendi gibi bir hata alırsak bios ayarlarından secure boot ayarını kapatacağız.
4. komutu yazıp işlem onaylandı yazısını gördükten sonra "shutdown /r /t 0" komutunu gireceğiz bu komut bilgisayarı yeniden başlatıcak.
5. bilgisayar tekrar açıldıktan sonra ekranımızın sağ alt köşesinde sınama modu yazısını göreceğiz artık driver`ı kurabiliriz.
6. yine cmd ya da powershell`i yönetici açarak "sc create valthrun type= kernel binpath="C:\Users...\valthrun-driver.sys" komutunu yazacağız.
7. son olarak "sc start valthrun" komutunu girerek sürücüyü çalıştıracağız.
----------------------
Artık oyuna girip controller.exe dosyasını açarak hileyi kullanabiliriz.
Not: Bu yöntemde sürücü sertifikasız olduğu için hileyi ancak windows test-signing modunda kullanabilirsiniz test-signing modunu devre dışı bırakırsanız sürücü çalışmaz.