Çalışıyor Counter Strike 2 Kernel Cheat ( Undetected )

Bu gün sizlerle kernel bir CS-2 hilesini paylaşacağım hilenin adı Valthrun bilindik olmasına ramen gördüğüm kadarıyla paylaşan olmamış bende paylaşıyorum.

NOT: 100% güvence veremem ancak prime hesaplarınızda oynayabilirsiniz çünkü read-only ve kernel.

KURULUM

• 1 - Hileyi Ve KDMapper'i İndir
  • 2 - Valthrun-driver.sys Dosyasına Sağ Tıklayıp Birlikte Aça Bas
  • 3 - Başka Bir Uygulama Seçe basıp KDMapper'i seç
  • 4 - KDMapper ile sys dosyasını açtıysan artık controlleri açıp oynayabilirsin

Trigger Bot Gösterimi:

Menü tuşu: Pause Break ( Klavye kullananlar için pageup üstünde ve scrolllock yanında )
Laptop'da olanlar için şunu buldum: Genellikle "FN +B ya da FN +CTRL+B tuşlarına aynı anda basarak Pause Break tuşu kullanılabilir."

İşlemler bittiyse Valthrun sorunusuz bir şekilde çalışıyor olması lazım. Eğer sorun alırsanız Valthrun wikisine göz atabilir yada konu altında soru sorabilirsiniz. Hile kernel ve kurulumu zor olduğu için her sistemde çalışmayabilir. Umarım anlayışla karşılarsınız. Hilenin OBS bypassı kapatmasını beceremedim ve prntsys bypassıda olduğu için GitHub reposundaki SS'leri koyuyorum. İyi oyunlar.

Göz atmak isteyenler için Valthrun Wikisi ve GitHub REPO'su:

ben çok anlamam ama attığın 2. vt de cok virüs gözükmüyor mu 75/52 virüs mü yani ? ( bide az önce mesajımı sen mi sildin )

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ben çok anlamam ama attığın 2. vt de cok virüs gözükmüyor mu 75/52 virüs mü yani ? ( bide az önce mesajımı sen mi sildin )
kanka anlamıyorsan yazma. aynen oturdum 4 dolarlık steam hesabın için rat atıyom sana. konu onay aldı virüs falan değil.

bundan 4 5 sene önce almıştım csgo yu valoranttan ban yiyince oynama isteği geldi eğer direk ban yedirmiyosa eğleniyim biraz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bundan 4 5 sene önce almıştım csgo yu valoranttan ban yiyince oynama isteği geldi eğer direk ban yedirmiyosa eğleniyim biraz
kernel oldugu icin ban yemen imkansıza yakın. yinede hesap garantisi bulunmuyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt