Çalışıyor Counter Strike 2 Kernel Cheat ( Undetected )

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hocam her şey tamam ama en son sc start valthrun yazında StartService FAILED with error 317. hatası veriyor

hocam sc start valthurn hatasını da hallettim controller.exe açınca yeşil ınfo yazıları çıkıyor sadece başka bir şey çıkmıyor nasıl açacağız bu hileyi
windows güncel mi bak bi aio runtimes vs kur

dostum internet kafede sadece kdmapper ile deneyebilirsin sanırsam çünkü çoğu internet kafelerde deep freeze yada başka bi koruma yöntemi oluyor.
ayrıca test-signing moduna alabilmek için secure boot un kapalı olması lazım.
Yinede istediğin için anlatayım.
---------------------
1. İlk önce Kernel driver(valthrun-driver.sys) ile Valthrun Overlay (controller.exe) indirmen lazım.
2. Sonrasında bu sürücüyü kurabilmemiz için bir yöntem seçiceğiz kdmapper bazı bilgisayarlarda çalışmadığı için windowsu test-signing moduna alacağız.
3. cmd ya da powershell`i yönetici açıcağız sonrasında "bcdedit /set testsigning on" komutunu gireceğiz. eğer girdiğimizde erişim engellendi gibi bir hata alırsak bios ayarlarından secure boot ayarını kapatacağız.
4. komutu yazıp işlem onaylandı yazısını gördükten sonra "shutdown /r /t 0" komutunu gireceğiz bu komut bilgisayarı yeniden başlatıcak.
5. bilgisayar tekrar açıldıktan sonra ekranımızın sağ alt köşesinde sınama modu yazısını göreceğiz artık driver`ı kurabiliriz.
6. yine cmd ya da powershell`i yönetici açarak "sc create valthrun type= kernel binpath="C:\Users...\valthrun-driver.sys" komutunu yazacağız.
7. son olarak "sc start valthrun" komutunu girerek sürücüyü çalıştıracağız.
----------------------
Artık oyuna girip controller.exe dosyasını açarak hileyi kullanabiliriz.

Not: Bu yöntemde sürücü sertifikasız olduğu için hileyi ancak windows test-signing modunda kullanabilirsiniz test-signing modunu devre dışı bırakırsanız sürücü çalışmaz.
teşekkür ederim.

her şey kurulu pauseye basıyorum bir şey açılmıyor hala
Dostum ilk oyunu açıcaksın sonra controller.exe dosyasını açıcaksın ve oyunda görüntü modu pencereli tam ekran olacak sağ üstte göreceksin zaten loadlandığını pause tuşu ile açılır açılmazsa ekran klavyesi ile pause break tuşuna basarak açmayı dene

W11 23H2'de çalışır mı?
Dostum discordlarına baktım adamların w10-w11 uyumlu gösteriyor ama kdmapper çalışmayabilir. Test-signing modu ile loadlarsın driveri

dostum internet kafede sadece kdmapper ile deneyebilirsin sanırsam çünkü çoğu internet kafelerde deep freeze yada başka bi koruma yöntemi oluyor.
ayrıca test-signing moduna alabilmek için secure boot un kapalı olması lazım.
Yinede istediğin için anlatayım.
---------------------
1. İlk önce Kernel driver(valthrun-driver.sys) ile Valthrun Overlay (controller.exe) indirmen lazım.
2. Sonrasında bu sürücüyü kurabilmemiz için bir yöntem seçiceğiz kdmapper bazı bilgisayarlarda çalışmadığı için windowsu test-signing moduna alacağız.
3. cmd ya da powershell`i yönetici açıcağız sonrasında "bcdedit /set testsigning on" komutunu gireceğiz. eğer girdiğimizde erişim engellendi gibi bir hata alırsak bios ayarlarından secure boot ayarını kapatacağız.
4. komutu yazıp işlem onaylandı yazısını gördükten sonra "shutdown /r /t 0" komutunu gireceğiz bu komut bilgisayarı yeniden başlatıcak.
5. bilgisayar tekrar açıldıktan sonra ekranımızın sağ alt köşesinde sınama modu yazısını göreceğiz artık driver`ı kurabiliriz.
6. yine cmd ya da powershell`i yönetici açarak "sc create valthrun type= kernel binpath="C:\Users...\valthrun-driver.sys" komutunu yazacağız.
7. son olarak "sc start valthrun" komutunu girerek sürücüyü çalıştıracağız.
----------------------
Artık oyuna girip controller.exe dosyasını açarak hileyi kullanabiliriz.

Not: Bu yöntemde sürücü sertifikasız olduğu için hileyi ancak windows test-signing modunda kullanabilirsiniz test-signing modunu devre dışı bırakırsanız sürücü çalışmaz.
Son aşamada hata alanlar için çözüm şudur
1. C: diskine valthrun adlı bir klasör açıp içine valthrun-driver.sys adlı sürücü dosyasını atıyoruz.
2. Cmd yi yönetici açarak sc create valthrun type= kernel binpath="C:\valthrun\valthrun-driver.sys" komutunu giriyoruz ve yeniden çalıştırmayı deniyoruz.

Burada yaptığımız şey valthrun driverına bir yol oluşturmak. Şahsen ben böyle çözdüm sorunu

Son düzenleme:
burda fn + b bastığımda menu gelmıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt