cosmocheats.com berbat deneyimim (gulunc deneyim)

Dostum pubg mobile satış işini ben yaklaşık 4 - 5 yıldır yapıyorum.. Tabi alanım Valo değil orası ayrı bir mesele.. Yorumları şöyle okudun sorun yaşayan arkadaşın dediğine göre 1 haftadır bekliyormuş.. Neden bekler, ne oldu onu bilemeyiz.. Ben saten lafımı ortaya salladım burada ahmet kötü, Mehmet beceriksiz diyecek kadar düşmedik ALLAH'ıma Şükürler olsun.. Umarım İşini Çözersin Bir An Önce.. :)
kanka şizofren falan mısın psikolojik sıkıntıların mı var neden her cümlenin sonuna üc nokta koyuyorsun psikologa git bi ciddiyim iyi degilsin

kanka şizofren falan mısın psikolojik sıkıntıların mı var neden her cümlenin sonuna üc nokta koyuyorsun psikologa git bi ciddiyim iyi degilsin
Kanka Alışkanlık Desem.. Benim her yazımda bu var.. 3 Nokta koyan Şizofrenmi oluyor :D Pisikolog doktoruna senin gitmeni tavsiye ederim.. :D

Dostum bende yaklaşık 4 - 5 yıldır pubg mobile satış işini yapıyorum.. Tabi alanım Valo değil orası ayrı bir mesele.. Yorumları şöyle okudun sorun yaşayan arkadaşın dediğine göre 1 haftadır bekliyormuş.. Neden bekler, ne oldu onu bilemeyiz.. Ben saten lafımı ortaya salladım burada ahmet kötü, Mehmet beceriksiz diyecek kadar düşmedik ALLAH'ıma Şükürler olsun.. Umarım İşini Çözersin Bir An Önce.. :)
arkadaşın 1 hafta beklemesinin nedeni developerin suan hicbiseyi skine takmıyo olması adam 2 hafta once filan gayet guzel takır takır heid reset atıyordu keylere susn basına biseymi geldi ne oldu bilmyieoum cok fazla reset bekleyen filan bar keylerde seveloper kaynaklı bir sorun ysmi bizlik değil problem ve arkadaşa en kısa zamanda farklı bir hilenin keyini ileteceğim teşafi için

arkadaşın 1 hafta beklemesinin nedeni developerin suan hicbiseyi skine takmıyo olması adam 2 hafta once filan gayet guzel takır takır heid reset atıyordu keylere susn basına biseymi geldi ne oldu bilmyieoum cok fazla reset bekleyen filan bar keylerde seveloper kaynaklı bir sorun ysmi bizlik değil problem ve arkadaşa en kısa zamanda farklı bir hilenin keyini ileteceğim teşafi için
wow :) en azından cevap gelmesi iyi bir şey bu sevindirdi

Lafımı yanlış anlama. Baştan uyarısını yapıyorum panel yokmu ? Panel usülü çalışmak en babası kafan ağrımıyor müşteri resetmi dedi anında reset anahtar sorunlumu çıktı anında yenisini bas üret.. Panelsiz daha iş yaptığımı hatırlamıyorum kesinlikle sana laf etmiyorum yanlış anlama.. Panel olmayan ürün satılmaz bu sorunlar illaki bir gün doğar..

Lafımı yanlış anlama. Baştan uyarısını yapıyorum panel yokmu ? Panel usülü çalışmak en babası kafan ağrımıyor müşteri resetmi dedi anında reset anahtar sorunlumu çıktı anında yenisini bas üret.. Panelsiz daha iş yaptığımı hatırlamıyorum kesinlikle sana laf etmiyorum yanlış anlama.. Panel olmayan ürün satılmaz bu sorunlar illaki bir gün doğar..
Reseller adam yetki vermezse yazılım sahibi yapamaz

panel olanıda var ama key panel vermiyolar bizde parayla aldıgımız icin bazılarında hwid reset panelimiz var ama bu arkadaşın aldıgı magic productın paneli yok developerı beklememiz gerekiyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt