cosmocheats.com berbat deneyimim (gulunc deneyim)

panel olanıda var ama key panel vermiyolar bizde parayla aldıgımız icin bazılarında hwid reset panelimiz var ama bu arkadaşın aldıgı magic productın paneli yok developerı beklememiz gerekiyor
Senin işinde zor be kardeşim.. Yazışmalarına bakıyorum kötü biri gibi değilsin elinde imkan yok sadece.. Sana sadece tavsiyede bulunabilirim sorun yaratan adamla çalışma derim. Bu yarın bir gün senin alehine işler adın çıkar..
Örnek : Yılmaz Dağ nasıl biri dese biri benim hakkımda bir tane d0landırma adı altında yorum bulunamaz.. Bu sadece örnek..
O yüzden panel olmayan hiç bir ürüne yanaşmam ve satmamda.. ALLAH yardımcın olsun..

Senin işinde zor be kardeşim.. Yazışmalarına bakıyorum kötü biri gibi değilsin elinde imkan yok sadece.. Sana sadece tavsiyede bulunabilirim sorun yaratan adamla çalışma derim. Bu yarın bir gün senin alehine işler adın çıkar..
Örnek : Yılmaz Dağ nasıl biri dese biri benim hakkımda bir tane d0landırma adı altında yorum bulunamaz.. Bu sadece örnek..
O yüzden panel olmayan hiç bir ürüne yanaşmam ve satmamda.. ALLAH yardımcın olsun..
hocam normalde cok sıkıtnı cıkmıyordu magici cok uzun olmasada bir suredir satıyoruz ozellikleri filan fiyatına göre çok iyi undetected ama developera ne olduysa su son 1 haftadır cok sıkıntı yaşıyorıx

hocam normalde cok sıkıtnı cıkmıyordu magici cok uzun olmasada bir suredir satıyoruz ozellikleri filan fiyatına göre çok iyi undetected ama developera ne olduysa su son 1 haftadır cok sıkıntı yaşıyorıx
ben zaten d0landırıcı değilim birçok kişi aldı bizim hilelerimizi bilen bilir bu işlerdede çok yeni değiliz türkiye tarafına reklam vermeye daha yeni basladık fazla da alıcımız var yani müşteri memnuniyeti cok onemli bizim icin elimizde geldiğince destek vermeye çalışyırouz ben kendim günde 50 taneden fazla ticketle ilgileniyorum

ben zaten d0landırıcı değilim birçok kişi aldı bizim hilelerimizi bilen bilir bu işlerdede çok yeni değiliz türkiye tarafına reklam vermeye daha yeni basladık fazla da alıcımız var yani müşteri memnuniyeti cok onemli bizim icin elimizde geldiğince destek vermeye çalışyırouz ben kendim günde 50 taneden fazla ticketle ilgileniyorum
estağfurullah sana dolandırıcısın demedim yanlış anlama olmasın..
Sadece adın kötü olarak anılır demek istedim, Satıcı adam saten kendini belli eder meraklanma hocam. :)

allahına kurban ne güzelde anlatmış

Lafımı yanlış anlama. Baştan uyarısını yapıyorum panel yokmu ? Panel usülü çalışmak en babası kafan ağrımıyor müşteri resetmi dedi anında reset anahtar sorunlumu çıktı anında yenisini bas üret.. Panelsiz daha iş yaptığımı hatırlamıyorum kesinlikle sana laf etmiyorum yanlış anlama.. Panel olmayan ürün satılmaz bu sorunlar illaki bir gün doğar..
ayni hilenin ismi degisilerek satilan o kadar yer kesfettim ki, kimseye laf etmiyorum fakat sadece isim degisilerek farkli yerlerde farkli urunmuscesine pazarliyorlar

ayni sekilde zeus isimli product hangardaki hangar priv adli urun ile ayni sadece isimleri farkli menuleri dahi ayni

ayni hilenin ismi degisilerek satilan o kadar yer kesfettim ki, kimseye laf etmiyorum fakat sadece isim degisilerek farkli yerlerde farkli urunmuscesine pazarliyorlar

Bu işlemi yapan çok yazılımcı var bir tek valo için geçerli değil tüm oyunlarda ortalama aynı source kullanılır. Tek kazanan olur sorurce hazırlayan kişi oda satın almak isteyenlere satar.. Valo bilmiyorum banı çok pis bana göre oynanmaz hile ile..

ayni sekilde zeus isimli product hangardaki hangar priv adli urun ile ayni sadece isimleri farkli menuleri dahi ayni
zeusunda magicinde resllerıyız

zeusunda magicinde resllerıyız
Reselleri degilsiniz yazmadim zaten bircok sitenin farkli adlarla ayni hileyi sattigini belirttim ve nedense hepsinin fiyati farkli oluyor yani ayni urun ve sanirsam ayni dev ama farkli fiyatlar ve farkli isimler ilgiimi ceken ve beni suphelendiren kismida bu oldu. Valorantin hile piyasasi o kadar garipki/

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt