cosmocheats.com berbat deneyimim (gulunc deneyim)

Vallaha kral cidden su hile almaya basladigimdan beri cuzdanimda dogru duzgun para kalmiyor hep de bir sorun yasiyorum ya da sc4m yiyorum.
polat-alemdar-sigara.gif

hocam siz de haklisiniz ama bu durumda magdur duruma dusuyorum. hileyi daha kullanamadan, load edemeden, menuyu goremeden hesabin ban yemesi ve bu kadar uzun suredir konunun cozume ulasmamasi insanin canını sıkıyor
valla hocam sizi mağdur etmekten bende mutlu değilim ama developere senin keyi 3 kere belirtmeme ramen hala tık yok adamda simdi birdaha yazdım developere

aga çok canın sıkılmış olmalı umarım sorunuçözebilirsin vallaha geçmiş olsun

valo kek pişmanlıktır aga
Kaliteli kullandiklarim da oldu ama dedigim gibi bir yerde hep sorun yasiyoruz ban yedim diyorum hile ud senden kaynaklidir diyor birinin aimbotu lg driveri kullaniyor arada bir duzgun calisiyor birinin espsi calismiyor biri hic calismiyor

Üzücü ud olması da komik :D
Hayır Ud değil.

@CosmoCheats Çok fazla para Kazandığını Söylüyordun. Arkadaşa İade yapmıyorsunuz Ud yazıyorsunuz Herkes zaten Ud olmadığını biliyor. Tüm resellerlar böyle Hepsi Fazla güveniyorlar Ürünlerine Sahipleri O kadar güvenmiyor. Arkası Gelmeyen Cümleleriniz Son Bulmalı, İyi Günler.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt