Open Source ColorWare Crâcked by Kayra1337

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Beyler 3-4 kişi aranızda ne yaladınız ya demekki hile paylaşan babanız oluyor bizde hile paylaşıp olalım o zaman? Adam çine ve globale hükmeden bir adama birşey bilmiyor dedi gözünüzü açın biraz :D

Çünkü çocukların yaptığı bu tarz hareketlere katlanamıyoruz
sen ne alakasın dostum,senin burda konusulanlara dahil olabilicek kapasiteye sahip oldugunu sanmıyorum hala yalıyosun diyosun ya... benim gozumde suan sen cahil,komik duruma düştün yeni hesapla sallamalar falan.ben,Friansys veya kayranın baska bi arkadası onu savununca yalamıs olmuyor bunu sana zaten acıkladım.

Beyler bak çok kasmayın,adam uğraşıyor programı buluyor yayınlıyor forumda.Zaten benden başkası kıramaz,çok zor falan dediğide yok adamın.Kullanın geçin işte baba.

Bana bakın allahın ufaklık toplulukları. Hepinizin foruma katılım tarihi 2023-2024.

Laf etmeye çalıştığınız adamlar R7flex - LeftCaps - LOLSHAN - waryin - ColorWare bu işe yıllarını vermiş 2019-2020 yılından beri communityde bulunan isimler. Türkiye pazarına hükmeden, globali, hatta çini bile domine eden yazılımları pazarlayan ve üreten kişilerdir. CheatGlobal dışında tanındığınız bir platform yok, söz hakkınız yok, hile nedir bilmeyen tiplersiniz. CheatGlobal'de tanınıyorsunuz dersem çokta sevinmeyin burda bile tam olarak tanınmıyorsunuz. Hadi uzayın kumda oynayın.
colorware de dahil bu işe yani, vay be türkistan

kayra tam ufaklıksın yeminlen xd kendini birşey sanıyosun forumdaki reverserlere özeniyorsun bari düzgün özen kullandığın kelimelere bak ağırlık = 0 ağırbaşlı ol biraz @R7flex yanaşmaya çalışma bu kadar gereksizsin ben anlamıyorum @R7flex eskiden böyle çoluk çocukla takılmazdı daha ağır adamlarla takılırdı şimdi çoluk çocuğun yanında oluyor anlamıyorum hocam yapmayın bu tür insanlarla iletişim bile kurmanız piskolojik olarak sizi aşağı çeker lütfen.

kayra tam ufaklıksın yeminlen xd kendini birşey sanıyosun forumdaki reverserlere özeniyorsun bari düzgün özen kullandığın kelimelere bak ağırlık = 0 ağırbaşlı ol biraz @R7flex yanaşmaya çalışma bu kadar gereksizsin ben anlamıyorum @R7flex eskiden böyle çoluk çocukla takılmazdı daha ağır adamlarla takılırdı şimdi çoluk çocuğun yanında oluyor anlamıyorum hocam yapmayın bu tür insanlarla iletişim bile kurmanız piskolojik olarak sizi aşağı çeker lütfen.
:)

hocam selam dcden ekler misin forumundaki bise ile ilgili dc nick:stuckekw

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kingnw ufuk acıklama

kingnw ufuk acıklama
Ufuğun parada gözü mü var sence:D Bu adam istese model olur parayı kırar, istese oyuncu olur parayı kırar bu konuşma kabiliyetiyle stand up bile yapar o kadar diyorum yani 😀 Sırf bizlerle muhabbet etmek, bizleri eğlendirmek için server açıyor değerini bilmek lazım Türk halkı olarak

Gamebraker konusuna ne oldu ? Bulamıyorum hiç biyerde sildin i

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt