sanada maşallah hiç para gelmiyor kanka , sende yetkiliyken de 2 kişiye daha aynı şeyi dedinyetkiliye 1 hafta içinde gelen tüm paraları video olarak ilettim. isim karalamak sadece
sanada maşallah hiç para gelmiyor kanka , sende yetkiliyken de 2 kişiye daha aynı şeyi dedinyetkiliye 1 hafta içinde gelen tüm paraları video olarak ilettim. isim karalamak sadece
dcde dost olup hala burdan sallayacak mısın? 2. kartıma son 3 4 gündür on numara para geliyor merak etmesanada maşallah hiç para gelmiyor kanka , sende yetkiliyken de 2 kişiye daha aynı şeyi dedin

tamam kanka sensindcde dost olup hala burdan sallayacak mısın? 2. kartıma son 3 4 gündür on numara para geliyor merak etme![]()
cidden değişiksin kankatamam kanka sensin
at anca
ya kardeşim 100 mesaj oldun hatta geçtin boş yapmasanabiz ban istiyoruz bra
aynen öyle veya yarın tatil oldugu için gelmeyebilir pazartesi gününe kadar bekle en garantibazı para gönderimlerinde başka kartsa açıklama yazman gerekiyor büyük ihtimallede sadece iban yazıp açıklama yazmadın giden para çocuğa gitmedi şuan boşta muhtemelen yarın sana iade olarak geri döner açıklama yazsaydın giderdi direk
yüksek ihtimalleaynen öyle veya yarın tatil oldugu için gelmeyebilir pazartesi gününe kadar bekle en garanti
Loaderi iletebilir misiniz shoei adlı arkadaş bir süredir saklıyorda küçük bi eğlenicez tamamen eğitim amaçlıloaderi aldım az önce bi inceliyim diye g0t korkusundan hostdan virüstotali engellemişler la