Çözüldü Codevoid Dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Havale/EFT ile yatırma işlemi üzerinden yollanım sağlanmamış iban. Yani dümdüz Papara hesabının ibanı iletilmiş, isim soy isimde verilmiş. Eğer ki yatırma işlemi ile para alıyorsa ödeme alan taraf bunun altını çize çize belirtmeli diye düşünüyorum ki konudaki durum bundan bağımsız.
böyle olduğunu bilmiyordum çünkü aynı şekilde bende daha öncesinde başka bankadan para aldım ilk defa böyle oldu

Paranın bana gelmediğini tahmini 1 hafta içinde falan ona iade geleceğini söyledim üstüne cgde şikayet edicem dediğinde son 3 gün içindeki paparadan gelen paraları ve aynı olayın başkalarındada yaptığını ve benim iyi niyetimi kötüye kullanmaya çalıştıklarını bu yüzden güvenemeyeceğimi söyledim.

gelen paraları şöyle atayım sırf isim karalamak için rica ediyorum hakkımı yemeyin teşekkürler. şuanda colorbotta aktif 10'a yakın müşterim var onlar neden konu açmıyor?

Screenshot_20250517_215016_Papara.jpg
arkadaş discord üzerinden neden banlandı peki?

arkadaş discord üzerinden neden banlandı peki?
kanka geldi param nerde parama naptın dedi bende bankamıyım diye sordum sonra şikayet açıcam dedi bende aç dedim biraz uzattı sinir oldum banladım sonuç olarak bi satın alma durumu yok banlamam birşey değiştirmez

kanka geldi param nerde parama naptın dedi bende bankamıyım diye sordum sonra şikayet açıcam dedi bende aç dedim biraz uzattı sinir oldum banladım sonuç olarak bi satın alma durumu yok banlamam birşey değiştirmez
Satın alma durumu yok dediğin nasıl oluyor tam olarak? Arkadaş bu konuyu açabilecek kanıtlara sahip olduğunu sana zaten birebir olan konuşmanızda belirtmedi mi?
Arkadaşı banlamak yada seninle olan iletişiminin önüne engel koymak tam olarak hangi kısımda neyin çözümü oluyor? Yaptığın açıklamada bu kısmı direkt es geçmişsin, adam senin onu dolandırdığını düşünmekte haklı. Kimse parası ortadan hay diye yok olduğunda meblağ fark etmeksizin sakin kalmaz, karşısındakini darlamadan usluca köşesinde beklemez. Olayı sorgular doğal olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt