Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@VexCheats simdi halleder 2 dkkada
@kentuck kırabilir bence@VexCheats simdi halleder 2 dkkada
Ben c# konusunda uzman değilim ama biliyorum, buda c# sanırım kendim bakmadım ama yorumlardan öyle gözüküyor@kentuck kırabilir bence
Bir kaç göz atmışlığım var benim. C#. Biraz denedim ama sonuç alamadım, kullandıkları AUTH private o yüzden unıversal methodlar iş görmedi. patch atılması çok zor, modlu VM var. Belki AUTH'un emulatorunu yazabilecek ( zannetmiyorum ki unıversal bir AUTH olmadığı için) bilgide birileri var ise öyle sonuç alınabilir.Ben c# konusunda uzman değilim ama biliyorum, buda c# sanırım kendim bakmadım ama yorumlardan öyle gözüküyor
Memoryde olan herşey modifylana bilir kernelmodeda, yani illa bi yolu vardır bypaslamanınBir kaç göz atmışlığım var benim. C#. Biraz denedim ama sonuç alamadım, kullandıkları AUTH private o yüzden unıversal methodlar iş görmedi. patch atılması çok zor, modlu VM var. Belki AUTH'un emulatorunu yazabilecek ( zannetmiyorum ki unıversal bir AUTH olmadığı için) bilgide birileri var ise öyle sonuç alınabilir.
olabilir, keyautha yazılanlar gibi bunada yazılabilir. ama zaman kaybı, 0x29A nın yaptığı çakma koivm modunu kimse kırmak için emek harcamazBir kaç göz atmışlığım var benim. C#. Biraz denedim ama sonuç alamadım, kullandıkları AUTH private o yüzden unıversal methodlar iş görmedi. patch atılması çok zor, modlu VM var. Belki AUTH'un emulatorunu yazabilecek ( zannetmiyorum ki unıversal bir AUTH olmadığı için) bilgide birileri var ise öyle sonuç alınabilir.
iznimiz olmadan kernel driver mı yükleyecek? heh sanmamBana sorarsanız bu şeyi cracklemeyi nerdeyse imkansızlaştırmak için kernelmode koruma lazım, bi loader olcak önce driveri sonra ana exeyi açıcak ana exe driversiz çalışmayacak ve driver ana exenin memorysini koruyacak. Ayni bir anticheat gibi
İzinle alakası yok, sen exeyi açınca admin izinleriyle açıyosun zaten. Kernelmode hakkıdıriznimiz olmadan kernel driver mı yükleyecek? heh sanmam
Peki karşı taraf bu söylemiş olduğunuz Anti Cheat mantığına karşı misilleme olarak dbk64 misillemesi yaparsa ne yapıcaksınız? Boş.Bana sorarsanız bu şeyi cracklemeyi nerdeyse imkansızlaştırmak için kernelmode koruma lazım, bi loader olcak önce driveri sonra ana exeyi açıcak ana exe driversiz çalışmayacak ve driver ana exenin memorysini koruyacak. Ayni bir anticheat gibi