CheatGlobal Auth | - CrâckMe & Ödüllü

sende birşeyler yapta görelim biz şansımızı denedik olmadı en azından
ben unpack veya cræck ile çok ilgilenmiyorum, daha çok koruma yapıyorum veya modluyorum bir nevi kendimi eğlendiriyorum. Madem post atıyorsun en azından bir ilerleme kaydet, benim konuda de4dot atmıştın şimdi de dumplamışsın. Ben neyin ne olduğunu analiz edebiliyorum zaten, o dosya üzerindeki koruma belli eğer ben oradaki korumayı analiz edebiliyorsam de4dot ile temizlenmeyeceğini veya dumplayarak paketinin açılmayacağını bilirim. Çünkü bunun düzgün modlanmış bir KoiVM olduğunu fark edebilirim.
Açıkçası birisi hakkında yorum yapmam için önümde herhangi bir engel göremiyorum, kaldı ki yazdığımda hakaret içeren bir kelime de yok.

bilmediğimden soruyom sadece ara sıra bahsettiniz cg authmu var bu programda ? hala daha başaran kimse çıkmamışda

bilmediğimden soruyom sadece ara sıra bahsettiniz cg authmu var bu programda ? hala daha başaran kimse çıkmamışda
Merhaba, evet fakat konuda bağlantısını verdiğimiz loader'de beta sürümü (1 yıl öncesi) mevcut. Son hali kat be kat, daha gelişmiş ve güvenli. Şuan hala geliştirilme aşamasında.

s43AhhP.png

eqwqeweqwweeqweqw

Modded KoiVM + virtualization, KoiVM için ekstra native dll yazılmış, birazcık gereksiz konu olmuş az çok nasıl bir sonucun oluşabileceğini tahmin etmek zor olmasa gerek. Sonuç zaten belli uncrackable;)
Modded KoiVM + virtualization ne oluyor?
KoiVM zaten bir virtualization projesi, bu arada koiVM için bile devirtualizer var. Zaman ayırıp modded'i unpack etmek mi istiyorsun, oturup OldRod'u modlarsın. Derin bilgi ve detaylı inceleme gerektirir mi, evet fakat yine de uncrackable diye bir kavram yok. Bu kavramı koiVM için bile olsa RE Sunucularında veya deneyimli reverser'ların bulunduğu bir alanda kullanırsan gerçekten saatlerce gülerler sana.
Mod'u kötülemiyorum bazı garip insanlar üstüme atlamasın diye söylüyorum mod'un sahibi zaten arkadaşım, ben sadece uncrackable kavramı hakkında konuştum.

Varya bu konu hakkında hiçbir bilgim yok fikrim de yok ama crackleyebilme ihtimalini sonra ne forsum olur ihtimalini düşünmek sarıyor:) yapabilen biri var mıdır acaba konulara falan çok uzağım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt