CheatGlobal Auth | - CrâckMe & Ödüllü

knk bu basic read write için sen nerden çıkardın bunla malware yapmayı. bunla yapsan yapsan pc nin ağzına sıçmak için malware yaparsın ama rat falan veri çalamazsın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
knk bu basic read write için sen nerden çıkardın bunla malware yapmayı. bunla yapsan yapsan pc nin ağzına sıçmak için malware yaparsın ama rat falan veri çalamazsın
kanka mantıkla 5dk da malware yaparsın sen hiç merak etme ve evet rat felanda yaparsın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
"o kadarda zorlamaz" inan bana nerdeyse tüm kodu 0 lar ve 1 lerde yazmak gibi bişey yada assemblyle hopesarın aylarını almıştı, ve sen şimdi valorant, fortnite falan oymanıyomusun. knk kos koca epic kos koca riot games seni ratleyince nolcak aq ve muhtemelen haberin olmadan kulandığın çoğu uygulama zaten kernelmode kulanıyor
hopesar assembly mi biliyormuş en son naze'in internalına rat koyup paylasıyordu artık hiç bir sikimi yapamıcak seviyede kendi kaybetti...

hopesar assembly mi biliyormuş en son naze'in internalına rat koyup paylasıyordu artık hiç bir sikimi yapamıcak seviyede kendi kaybetti...
Ben aylar önce tanıdım onu şu an napıyo bilmiyorum ama ben tanıdığımda kernelmode rat üzerinde çalılıyodu ve yaptı sonra beb term yedim bidahada görmedim onu

Ben aylar önce tanıdım onu şu an napıyo bilmiyorum ama ben tanıdığımda kernelmode rat üzerinde çalılıyodu ve yaptı sonra beb term yedim bidahada görmedim onu
Gözünde büyüteceğin biri değil alman bir çocuğun yaptığı srcler ile milleti dolandırmaya çalışıyor cpp hakkında bir sik bildiğine inanmıyorum :/

Gözünde büyüteceğin biri değil alman bir çocuğun yaptığı srcler ile milleti dolandırmaya çalışıyor cpp hakkında bir sik bildiğine inanmıyorum :/
Dediğim gibi ben çok tanımadım ama bilgili biri gibiydi, nazeyi tanıyorum ama onlar ikisi yapmıştı naze sourcrleri hopesarda miner kısmını

cok sağlam bi koruma yapmışsın imkasız deil gibi duruyor ama burda bunu kırabilen çıkabilir mi bilemem eline sağlık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt