Crâcked resim: " "
Yapay zeka 1. resim: "
"
Yapay zeka 2. resim: "
"
Yapay zeka 3. resim: "
"
Yapay zeka 4. resim: "
"
Eski spoofer videosu: " "
BEFORE spoofer resim: "
"
AFTER spoofer resim: "
"
KANIT SS: " "

Şuanda güncel olan spoofer'da, MOTHERBOARD & BIOS seri numaralarını değiştirmek için, "amidewin" ve bunun haricinde, saçma bir şekilde, "DMIEDİT" kullanılmış. (DMIEDİT mi? SJSJSADADSD) Yasaklanmanızı kaldırmaya yönelik yapılmış, güncel olan spoofer'da yapılan değişiklikler, bundan ibarettir.

MOTHERBOARD & BIOS'da, değişiklik olması için ise, creys'in paylaştığı spoofer konusunda, (Konu: "Link") amidewin kullanarak, bunların değişmesini sağlayabilirsiniz.
Bunlar haricinde ise, değiştirdiği şeyler var tabi. Yine Creys'in paylaştığı spofer'da da bunlar mevcut. WINDOWS & MAC vs. ve, arka plan'da değişen diğer şeyler...

creys'in konusundaki, paylaşılan spoofer'ın yanı sıra, eğer "amidewin" yaparsanız, satın almanız gerekmeyecektir.
Şuan, creys'in konusundaki spoofer'ın, satılan yeni sürümden farkı ise, ücretsiz ve kırılmış olmasıdır. Diğer ayrıntıları zaten yukarıda, kanıtları ve görselleriyle listeledim.
Tabî, ben size, yine de "satın almayın" demiyorum. Karar sizin. :)

1.
1cracked_xqmo.png

2.
2ypyzkanokta1.png

3.
3ypyzka_2.png

4.
4ypyzka_3.png

5.
5safypyzka_3.png

6.
6spfbefore.png

7.
7spfafter.png

8.
8kanitss.png

Bilgisyarımda Bunu Kullanmak İçin Ricada Bulundum. Dostum Olduğu İçin Beni Kırmadı. Teşekkür Ederim :D

denedim fakat mac haric hepsi degisti? nedenini bilen var mi?

denedim fakat mac haric hepsi degisti? nedenini bilen var mi?
yanlış yazıyorsam düzelt herşey düzeldi fakat mac adresi mi değişmedi bunun için forumda philly spoofer mevcut sadece mac için kullabilirsin yada forumda konu mevcut mac adresini kendin değiştirebilmen için

Senin ID'n sistemde kayıtlı değil.
Eğer ID'ni kayıt etmek istiyorsan - adresinden kayıt edebilirsin. böyle bir uyarı veriyor ne demek oluyor ?

Senin ID'n sistemde kayıtlı değil.
Eğer ID'ni kayıt etmek istiyorsan - adresinden kayıt edebilirsin. böyle bir uyarı veriyor ne demek oluyor ?
programı loader üzerinden çalıştırdığınıza emin misiniz ve gerekli programları yüklememiş olabilirsiniz lütfen konudaki gerekli programları yükleyin.

Bütün adımları dikkatlice yaptım 1809 sürümü ile bakalım val 152 geçebildim val 5 de geçebilcekmiyim bakalım sıfır hesap açtım gelişmeleri aktaracağım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt