hocam benim delay banım vardı baya 1 ay önce falan valoyu bırakmıstım o yüzden 0 format atıp bi kaç kere bios değiştirmiştim bugün gördüm konuyu valo kurulu bile değildi loaderdan çalıştırdım herhangi bir ekran gelmesi gerekiyor ise gelmedi open cheat just wait tarzı bi yazı vardı otomatik sonra kendi kapanıyordu 0 hesap oluşturdum hesaba girdim5 kere normal 4 tane tam gaz 1 spike hücum girdim anakartım asus m5a99x r2.0 sanırım calışmış sizde deneyin arkadaşlar herkes de çalışmasa bile boş konu değil

Teşekkür ederim. :) Boşuna paranızı kaptırmayın. Gold üye olmak zor değil. Konuya b*k atmaya çalışanlara'da aldırmayın. Son sürümden bir farkı yok. Seri numaraları her bilgisayarda değişmeyebiliyor. Ancak, arka planda bir çok bilgiyi değiştiriyor. Ve işe yarıyor. Bu durum orijinalinde'de aynı şekilde işliyor. İsterseniz satın alın. Ve sonuçları bu konuya yorum olarak yazın. Son sürüm crâck isterse arkadaş, onu da yapabilirim. ;)

Ve önce inkar edip, benim değil diyerek, daha sonra, orijinalini alabilirsiniz demesi ise nasıl bir çelişki, anlam veremiyorum. İyi forumlar dilerim...
kral boşları takma eline sağlık ihtiyacı olan kullansın

hocam benim delay banım vardı baya 1 ay önce falan valoyu bırakmıstım o yüzden 0 format atıp bi kaç kere bios değiştirmiştim bugün gördüm konuyu valo kurulu bile değildi loaderdan çalıştırdım herhangi bir ekran gelmesi gerekiyor ise gelmedi open cheat just wait tarzı bi yazı vardı otomatik sonra kendi kapanıyordu 0 hesap oluşturdum hesaba girdim5 kere normal 4 tane tam gaz 1 spike hücum girdim anakartım asus m5a99x r2.0 sanırım calışmış sizde deneyin arkadaşlar herkes de çalışmasa bile boş konu değil
Sanırım spoofeer'ı çalıştıramamışsınız. Ancak, yaptığınız diğer işlemlerin faydasını görmüş olabilirsiniz. Delay bandan emin olmanız için, 7 yada garanti olsun istiyorsanız 14 gün bekleyin.

Güzel O Sırada Monster pc si olanlar
Korean Drama Crying GIF by The Swoon

denenir arkadaslar banı olan denesinler bende denicem .d

1809 sürümüne düşüren arkadaşlar hiç twich youtube gibi yerlerden tam ekrana geçiş yaparken ekranda bi anlık denegesizlik karanlık oluyor mu ?

1809 sürümüne düşüren arkadaşlar hiç twich youtube gibi yerlerden tam ekrana geçiş yaparken ekranda bi anlık denegesizlik karanlık oluyor mu ?
sürümden kaynaklı maalesef bende de aynı sorun oluyordu. kısa süreli donma, ekran kayması, kararma; tam ekrandaki videolarda ve oyunlarda oluyordu. spooferın kalıntıları da kalmasın mantığıyla format yoluyla direkt 21h2 sürümüne geçtim sorunum böyle tamamen düzeldi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt