🔥💎CerberusTeam Valorant Cheat | ESP - AIM - RCS | Undetected | cerberusteam.store 🔥💎

Nightware yeteri kadar konumda rezil etmiştim zaten hayır bir de ilk aldığımda salak gibi gerçekten inandım legit oynadım :kappasmiley: ona rahmen ban yedim arkadaşım sadece o akşam 1 el attı sabah'ı ban çocuk tadını bile çıkaramadı :D
Knka senin spoof tutmamış hemen bir cerberus spoofer alıyorsun bak ondan sonra ban yemiyceksin hç bir şekilde

Knka senin spoof tutmamış hemen bir cerberus spoofer alıyorsun bak ondan sonra ban yemiyceksin hç bir şekilde
Tabi canım tabi aga ssd çöktü nightware daki elemanlar yüzünden bugün ssd'i tamir ettim pc nin aga şöyle diyeyim ayıptır söylemesi g0te sürülecek akıl yok onlarda

Senin ssd zaten bozuktu knkam asd:SADA:dsAD:sa
Yok kanka adamlar beni bilgisayarcı yapmak için ssd'i çökerttiler ya biliyor musun? sana şimdi bilgisayarcı olmayı öğreticez dediler benim iyiliğim için yapmışlar yani :kappasmiley:
Aga allah belamı versin almam onlardan bir şey korkuyorum ben artık yapmasını bilmiyorsan yapamıyoruz dicen kardeşim bitecek paster'lık bilgini ne zorluyorsun? :kappasmiley:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Medusa=cyburus açık net
6tgmpzz.PNG

Yok kanka adamlar beni bilgisayarcı yapmak için ssd'i çökerttiler ya biliyor musun? sana şimdi bilgisayarcı olmayı öğreticez dediler benim iyiliğim için yapmışlar yani :kappasmiley:

Aga allah belamı versin almam onlardan bir şey korkuyorum ben artık yapmasını bilmiyorsan yapamıyoruz dicen kardeşim bitecek paster'lık bilgini ne zorluyorsun? :kappasmiley:
İroni yapıyorum sadece yoksa
:D :D

bunlarda isim değiştirip piyasaya gelip alt üst ediyorlar xd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt