masko01
Uzman Üye
Elimde source vs yok ama visualler falan her hile birbirine benzemeye başladıelindeki sourceyi paylaşırmısın, paste olup olmadığını öğrenelim.
öylemiymiş
Elimde source vs yok ama visualler falan her hile birbirine benzemeye başladıelindeki sourceyi paylaşırmısın, paste olup olmadığını öğrenelim.
öylemiymiş
öyle zatenÇok paste hileye benziyo
%100 Hakiki Reklam
Elindeki kanıtı goster herkese salliyonuzöyle zaten
butun hileleri yapan kiş benim kurucuların ismini ver yazayım sana hesaptan.Elimde source vs yok ama visualler falan her hile birbirine benzemeye başladı
gel vereyim dene dedectedmı ud mi ?Reis Medusa'ı biraz editlenmiş hali mi o ya? umarım insanları üzmezsin ud diye garanti vermeni önermem bence reis sonra patlama.
Hocam belki nightware.pw nin rezilliği ile ilgili konumu görmüşsünüzdür yine aynı vakasının v2'sini yaşamak istemiyorum ve tamamen ud demen gülünç bir şey çünkü bu oyuna inject olan bir şey internal valorant'dan banlı olmasam denerdim hocam ve büyük ihtimal dt şeyi ud diye satıyorsunuz. Not (Yanlış anlamayın sadece kendi fikrimi söylüyorum)butun hileleri yapan kiş benim kurucuların ismini ver yazayım sana hesaptan.
gel vereyim dene dedectedmı ud mi ?
hayla dt olduğunu ısrar ediyorsun elindeki kanıtları iletirsen zaten konumuz kalıcı olarak kapatılır .Hocam belki nightware.pw nin rezilliği ile ilgili konumu görmüşsünüzdür yine aynı vakasının v2'sini yaşamak istemiyorum ve tamamen ud demen gülünç bir şey çünkü bu oyuna inject olan bir şey internal valorant'dan banlı olmasam denerdim hocam ve büyük ihtimal dt şeyi ud diye satıyorsunuz. Not (Yanlış anlamayın sadece kendi fikrimi söylüyorum)