🔥💎CerberusTeam Valorant Cheat | ESP - AIM - RCS | Undetected | cerberusteam.store 🔥💎

Hocam belki nightware.pw nin rezilliği ile ilgili konumu görmüşsünüzdür yine aynı vakasının v2'sini yaşamak istemiyorum ve tamamen ud demen gülünç bir şey çünkü bu oyuna inject olan bir şey internal valorant'dan banlı olmasam denerdim hocam ve büyük ihtimal dt şeyi ud diye satıyorsunuz. Not (Yanlış anlamayın sadece kendi fikrimi söylüyorum) :D
yazılım tamamen ud sunucumuza gelip ticket aç spoofer vercem sana tanıyom seni ben

Olum çok iyi lan DT bir yazılımı alıp UD diye yeni bir isimle gelip konu açıp onaylatıp yüzsüz gibi satış yaparakdan aylık 3-4k kazanıp internette klavye delikanlısı olacak kadar ilerleme var :D
aynı şekilde sende dt olarak sattığımızın kanıtı paylaşırsan sevinirim beklemekdeyim konuyu kirletmekden başka birşey yaptığınız yok .
hoşgeldiniz hocam

aynı şekilde sende dt olarak sattığımızın kanıtı paylaşırsan sevinirim beklemekdeyim konuyu kirletmekden başka birşey yaptığınız yok .

hoşgeldiniz hocam
cerberus tim benim hala discordumu kapatmadı beni tehdit ediyordunuz en son tickette :D

yazılım tamamen ud sunucumuza gelip ticket aç spoofer vercem sana tanıyom seni ben
Hocam sen nightware.pw'in ceo değil misin ya isim değiştirip yeniden satışa koymak zekice bir fikir nightware'ide ud diye tanıtıyordunuz rezil ettim sizi gördüğünüz gibi. :kappasmiley:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
KeyAuth apiniz bile medusaya bağlı komik 😆

IMG_2449.png
IMG_2518.png

Akıllı bıdık seni

Hocam sen nightware.pw'in ceo değil misin ya isim değiştirip yeniden satışa koymak zekice bir fikir nightware'ide ud diye tanıtıyordunuz rezil ettim sizi gördüğünüz gibi. :kappasmiley:
Legit oynamazsan ban yersin zaten knkam legit oynaman lazım asla ud değil :D

Legit oynamazsan ban yersin zaten knkam legit oynaman lazım asla ud değil :D
Nightware yeteri kadar konumda rezil etmiştim zaten hayır bir de ilk aldığımda salak gibi gerçekten inandım legit oynadım :kappasmiley: ona rahmen ban yedim arkadaşım sadece o akşam 1 el attı sabah'ı ban çocuk tadını bile çıkaramadı :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt