Çözüldü CanerySoftware Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece ben yemedım ban yıyen 2 3 kısı daha var yayıncılıgıda bıraktı oyuzden yayındayken bana 2 kısı yazmıstı dm karısık dolu bulamadım onları neyse ne dedı upd de bende oyun oynamak ıstedım ark spofladı fakat olmadı hıle çöp dıyen ben degılım sadece dıgerlerıde dedı hıle guncel degıl guncel dıye bana yayın actırdı delayım yoktu delay oncesınde bende var oldugunu ıbaret edıyor fakat yok kardesım 1 hafta baska hesapta oynadım ben neyse ne sorun cozulsun bro uzatmayalım canery arkadas yardımcı ol konu uzamasın
dostum adamdan spoofer istemek yerine niye yayıncılıgı bırakıyolar salak mı bunlar spoof sonrası bıraksınlar anlarımda ban yedikten sonra yayıncılık mı bırakılır inanasım gelmedi

dostum adamdan spoofer istemek yerine niye yayıncılıgı bırakıyolar salak mı bunlar spoof sonrası bıraksınlar anlarımda ban yedikten sonra yayıncılık mı bırakılır inanasım gelmedi
öyle dc bıle gırmedı bayadır gormuyorum dm doldu zaten cok var dm oyle knk anlattım ss lerde var ne yapılcaksa yapılsın beklıyorum suan oyun oynayamıyorum val5 val185 verıyor o hıleden ötürü o hıleyı acmadan gırebılıyordum ben

daha önce hiç hile kullanmamış insanları yayıncı yapmayın kardeşim bu kadar derim

daha önce hiç hile kullanmamış insanları yayıncı yapmayın kardeşim bu kadar derim
onceden yok delay felan yalan soyluyor neyse ne soyledım ben forumda ben canery den val152 yedım hıle guncel degıldı decet hıleyle yayın actırıyor bana :D

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @CanerySoftware
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 18.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/canery...hwid-spoofer-sales.62878/page-18#post-1220417
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller : - - -
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın : CanerySoftware, bana sundukları spoof garantisiyle hile kullanarak yayın yapmamı sağladı (yayıncıydım). Ancak yayınım sırasında ban yedim. Ban sonrası beni sadece oyaladılar. Birkaç gün sonra, bana ürünlerini satın almadığımı söylediler ki bu, tamamen yanıltıcı bir açıklamaydı. Çünkü tüm garanti vaatlerini alarak kullanıyordum. Sonunda beni sunucudan banlayıp engellediler. Hile ve spoof garantisi verdiği halde, bu şekilde mağdur edilmem kabul edilemez. Bu durumun düzeltilmesini ve benzer mağduriyetlerin yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyorum.
Overwolf? Tahmin ettiğim hilenin brandını mı satıyor canery?

Objektif bakan arkadaşlarını yalamayan kişi spoof sağlanması gerektiğini söyler, konu çok karışık konuyu açan arkadaşta caneryde a2 türkçeye sahip benim anladığım kadar özet;

1- konu sahibi arkadaş canerynin hilesine yayıncı oluyor ve bir süre sonra ban yiyor
2- konu sahibi arkadaş canerynin supportuna spoof atılması gerektiğini yazıyor ve canerynin supportundan spooferin güncellemede olduğu bilgisini alıyor
3- konu sahibi arkadaş bu bilgiye karşılık arkadaşına spoof attırıyor ama spoof başarısız oluyor
4- konu sahibi arkadaş canery supporta üslupsuz yazıyor ve tartışma çıkıyor (fitili kimin ateşlediği belirsiz)
5- canery konu sahibi arkadaşa kaç maç attığını soruyor ve baya attım cevabını alıyor
6- konu sahibi arkadaş canerye gelen müşteriye 2 maçta banlandığını söylüyor

Burada ürün karalama yok aynı hile ile 6-7 maçta legit oynayışta bende banlandım bazısı 2-3 maçtada banlanabilir kişinin özgür iradesi varsa özürlü değilse zaten başkasının dediğine göre hareket etmez çocuk 2-3 maçta ban yedi diye o hileyi almamazlık yapmaz. Ben Canery yerinde olsaydım spoofunu atar yayıncılığınıda iptal edip postalardım ne adımı karalatıp diğer resellerlerin yüzünü güldürürdüm ne de ticari ahlakımı karalatırdım.

Overwolf? Tahmin ettiğim hilenin brandını mı satıyor canery?
Tahmin ettiğin ürün Valorant External isimli ürünse neredeyse bütün yayıncılara o ürün dağıtılıyor birkaç istisna hariç bende az önce yazdığım yorumu ona göre yazdım

Objektif bakan arkadaşlarını yalamayan kişi spoof sağlanması gerektiğini söyler, konu çok karışık konuyu açan arkadaşta caneryde a2 türkçeye sahip benim anladığım kadar özet;

1- konu sahibi arkadaş canerynin hilesine yayıncı oluyor ve bir süre sonra ban yiyor
2- konu sahibi arkadaş canerynin supportuna spoof atılması gerektiğini yazıyor ve canerynin supportundan spooferin güncellemede olduğu bilgisini alıyor
3- konu sahibi arkadaş bu bilgiye karşılık arkadaşına spoof attırıyor ama spoof başarısız oluyor
4- konu sahibi arkadaş canery supporta üslupsuz yazıyor ve tartışma çıkıyor (fitili kimin ateşlediği belirsiz)
5- canery konu sahibi arkadaşa kaç maç attığını soruyor ve baya attım cevabını alıyor
6- konu sahibi arkadaş canerye gelen müşteriye 2 maçta banlandığını söylüyor

Burada ürün karalama yok aynı hile ile 6-7 maçta legit oynayışta bende banlandım bazısı 2-3 maçtada banlanabilir kişinin özgür iradesi varsa özürlü değilse zaten başkasının dediğine göre hareket etmez çocuk 2-3 maçta ban yedi diye o hileyi almamazlık yapmaz. Ben Canery yerinde olsaydım spoofunu atar yayıncılığınıda iptal edip postalardım ne adımı karalatıp diğer resellerlerin yüzünü güldürürdüm ne de ticari ahlakımı karalatırdım.

Tahmin ettiğin ürün Valorant External isimli ürünse neredeyse bütün yayıncılara o ürün dağıtılıyor birkaç istisna hariç bende az önce yazdığım yorumu ona göre yazdım
hılesız baya mac attım ben hıleyle 2 3 mac attım hılesız baya attım dedım delay ban olmadıgı ıcın hıleyle 2 3 mac attgımı soyledım zaten ben ona

"CanerySoftware, bana sundukları spoof garantisiyle hile kullanarak yayın yapmamı sağladı" bu iddianızla ilgili bir kanıt göremiyorum hiçbir fotoğrafta size spoof garantisi verildiği ile ilgili bir mesaj yok bununla ilgili bir kanıtınız var ise raporlayarak atabilirsiniz, konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt