- İletişim
Cekılısleri takip etBanada versene bitsne spoof attım hile lazım
Cekılısleri takip etBanada versene bitsne spoof attım hile lazım
sana deilde adminlere acıldı 6 bin tl mi neydiDaha once hıc sıkayet acılmadı bana buda boş şikayet
olayı bariz edıyorum kısaca ben yayıncı olmak ıstedım basvuru gonderdım kabul edıldı key verılmeden once streamer rol verılmeden once delay testı yapıldı ekran kaydım acık sekılde yukarda belırttıgım kısıyle konusuyordum seslıde ondan sonra onada chat yazmıstım 1 hafta baska hesaptaydım delayım yok hıleyle oynarım sıkıntı olmazsa dedım cocuk ekran goruntusu aldı tıcket attı canery onaylandı keyım tıcket uzerınden verıldı yayına gectım hıleyle 2 3 mac atmıstım baya oynadıgım o hıle dısı kardesım hıleyle degıl hıleyle max 2 3 saat oynadım maclarım uzun suruyordu bellı etmedıgım ıcın oyuzden 2 macamı ne val152 dedı baska hesaba gırdım val5 dedı ben bu val152 ile val5 bu canery hılesınden yedım spf guncellmede dedı arkadasınkını kullandım olmadı nerde hıle actıysan o spooflasın dedı oyle tekrar bugun geldım support yazdım bana kufur edıldı mesajı gerı cekmıs erkek ya yazdıgını sılıyor veledı yapmıs support 10 12 yaslarında bırseydı cok bılmıs gıbı konusuyordu bıde neyse herturlu ben canery den yedım 2 arkadasım daha var ban yıyen bu canery hılesınden kardesım ben yayıncıydım yayında val152 yedım onun ekran gortunsu nerde bılmıyorum val5 ınkı var val5 den once 152 yedıydım ben herturlu bu hıleden yedım bana spoof saglamadıvalla hocam kimin boş olduğu bariz ortada adamın spoof'unu ver konu kapansın hala konuyu başka yerlere cekmeye çalısıyorsun
bir tık sinir olmussun ama adminlerin kararı spoofer sağlanması yönünde olıcağını düşünüyorum neyse hayırlısı olsun iyi geceler hepinizeBen 10 + 10x lıfetıme key cekılısı yapan adamım ınan key umrumda degıl ama bu cocuga key vermem
adam nasıl senin sv deilDostum adam sunucuda yok spfum var gel satayım dedı banlandı anlamıyorsun galıba
cark hesaplar acıp katılıyorum yazdına yemin ederim kanıtlıyamamCekılısleri takip et
Arkadaşlarını niye katıyorsun olaya? Bende babamı çağırayım babam ses atsın canery ban yedirtmiyor en iyisi diyeolayı bariz edıyorum kısaca ben yayıncı olmak ıstedım basvuru gonderdım kabul edıldı key verılmeden once streamer rol verılmeden once delay testı yapıldı ekran kaydım acık sekılde yukarda belırttıgım kısıyle konusuyordum seslıde ondan sonra onada chat yazmıstım 1 hafta baska hesaptaydım delayım yok hıleyle oynarım sıkıntı olmazsa dedım cocuk ekran goruntusu aldı tıcket attı canery onaylandı keyım tıcket uzerınden verıldı yayına gectım hıleyle 2 3 mac atmıstım baya oynadıgım o hıle dısı kardesım hıleyle degıl hıleyle max 2 3 saat oynadım maclarım uzun suruyordu bellı etmedıgım ıcın oyuzden 2 macamı ne val152 dedı baska hesaba gırdım val5 dedı ben bu val152 ile val5 bu canery hılesınden yedım spf guncellmede dedı arkadasınkını kullandım olmadı nerde hıle actıysan o spooflasın dedı oyle tekrar bugun geldım support yazdım bana kufur edıldı mesajı gerı cekmıs erkek ya yazdıgını sılıyor veledı yapmıs support 10 12 yaslarında bırseydı cok bılmıs gıbı konusuyordu bıde neyse herturlu ben canery den yedım 2 arkadasım daha var ban yıyen bu canery hılesınden kardesım ben yayıncıydım yayında val152 yedım onun ekran gortunsu nerde bılmıyorum val5 ınkı var val5 den once 152 yedıydım ben herturlu bu hıleden yedım bana spoof saglamadı
acıkca bastan sona acıkladım ben canery kendısını uste cıkartmaya calısıyor konuyu sureklı degıstırıyor konu ney bastan sona yazdım benArkadaşlarını niye katıyorsun olaya? Bende babamı çağırayım babam ses atsın canery ban yedirtmiyor en iyisi diye
Bence ikinizde haksızsınız dostum senin muhattabın orda canery 3. Bir kişi ile muhattap olmadan direkt canery ye gidecektin spoof içinacıkca bastan sona acıkladım ben canery kendısını uste cıkartmaya calısıyor konuyu sureklı degıstırıyor konu ney bastan sona yazdım ben
reklam fln yardımcı olurum dedım baska sw spoof var ıstersne onunla kaldır dıye dedım benım olmadı canry den ban yedım ben spoof ark yptı fakat ıse yaramadı yptıgı bos yanı canery e geldım kufur edıp engel atıldı bana neye haklı cıkıyorBence ikinizde haksızsınız dostum senin muhattabın orda canery 3. Bir kişi ile muhattap olmadan direkt canery ye gidecektin spoof için