Çözüldü CanerySoftware Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reklam fln yardımcı olurum dedım baska sw spoof var ıstersne onunla kaldır dıye dedım benım olmadı canry den ban yedım ben spoof ark yptı fakat ıse yaramadı yptıgı bos yanı canery e geldım kufur edıp engel atıldı bana neye haklı cıkıyor
Dostum arkadaşına gitmeyecektin ve adamla ters konuşmamalıydın. Orada banı canerynin hilesinden yedin. Yani en azından böyle söylüyorsun. Madem caneryden yedin o zaman muhattabın canery araya 3. Kişi katıp onun spoof unu kullanırsan ve eğer ki kalitesiz spoofsa canery haklı çıkabilir. Ve eğer reklam yaptığın doğruysa haksız duruma düşersin.

Dostum arkadaşına gitmeyecektin ve adamla ters konuşmamalıydın. Orada banı canerynin hilesinden yedin. Yani en azından böyle söylüyorsun. Madem caneryden yedin o zaman muhattabın canery araya 3. Kişi katıp onun spoof unu kullanırsan ve eğer ki kalitesiz spoofsa canery haklı çıkabilir. Ve eğer reklam yaptığın doğruysa haksız duruma düşersin.
benim anladım kadarıyla admin siktir git demiş bu ne demek spoofer sağlamicaz adamda haklı olrk kufuf etmiş yani ilk adminler atarlanmıs

benim anladım kadarıyla admin siktir git demiş bu ne demek spoofer sağlamicaz adamda haklı olrk kufuf etmiş yani ilk adminler atarlanmıs
Adminlerin atarlanma sebebi muhtemelen başkasına spooflarmasıdır. Bedava hile kullanmak için girdiği durumlara bak.

reklam fln yardımcı olurum dedım baska sw spoof var ıstersne onunla kaldır dıye dedım benım olmadı canry den ban yedım ben spoof ark yptı fakat ıse yaramadı yptıgı bos yanı canery e geldım kufur edıp engel atıldı bana neye haklı cıkıyor
adamın müşterisini çalmak haklı olmak mı haksızsın gidip düzgünce spoof isteseydin caneryden milettin ürününü kötüle sonra spoof vermedi diye konu aç

adamın müşterisini çalmak haklı olmak mı haksızsın gidip düzgünce spoof isteseydin caneryden milettin ürününü kötüle sonra spoof vermedi diye konu aç
Tam olarak anlatmak istediğim bu:incredible:

sadece ben yemedım ban yıyen 2 3 kısı daha var yayıncılıgıda bıraktı oyuzden yayındayken bana 2 kısı yazmıstı dm karısık dolu bulamadım onları neyse ne dedı upd de bende oyun oynamak ıstedım ark spofladı fakat olmadı hıle çöp dıyen ben degılım sadece dıgerlerıde dedı hıle guncel degıl guncel dıye bana yayın actırdı delayım yoktu delay oncesınde bende var oldugunu ıbaret edıyor fakat yok kardesım 1 hafta baska hesapta oynadım ben neyse ne sorun cozulsun bro uzatmayalım canery arkadas yardımcı ol konu uzamasın

sadece ben yemedım ban yıyen 2 3 kısı daha var yayıncılıgıda bıraktı oyuzden yayındayken bana 2 kısı yazmıstı dm karısık dolu bulamadım onları neyse ne dedı upd de bende oyun oynamak ıstedım ark spofladı fakat olmadı hıle çöp dıyen ben degılım sadece dıgerlerıde dedı hıle guncel degıl guncel dıye bana yayın actırdı delayım yoktu delay oncesınde bende var oldugunu ıbaret edıyor fakat yok kardesım 1 hafta baska hesapta oynadım ben neyse ne sorun cozulsun bro uzatmayalım canery arkadas yardımcı ol konu uzamasın
Git arkadaşın atsın sana spoof:mum:

Kufurlerı ben degıl modum etmıs :D arakdaşla dm iletişim geçti diye ticketten kimseye kimse boyle bırsey yazamaz
kardeşim divinede kendine açılan şikayette modum etmiş küfür diyor o zaman kendinize düzgün modlar seçin uyarın kanka modum etmiş diyip olaydan sıyrılmaya çalışmayın

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @CanerySoftware
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 18.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/canery...hwid-spoofer-sales.62878/page-18#post-1220417
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller : - - -
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın : CanerySoftware, bana sundukları spoof garantisiyle hile kullanarak yayın yapmamı sağladı (yayıncıydım). Ancak yayınım sırasında ban yedim. Ban sonrası beni sadece oyaladılar. Birkaç gün sonra, bana ürünlerini satın almadığımı söylediler ki bu, tamamen yanıltıcı bir açıklamaydı. Çünkü tüm garanti vaatlerini alarak kullanıyordum. Sonunda beni sunucudan banlayıp engellediler. Hile ve spoof garantisi verdiği halde, bu şekilde mağdur edilmem kabul edilemez. Bu durumun düzeltilmesini ve benzer mağduriyetlerin yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyorum.
Dediğinize Göre Önceden Spoofer Vereceklerini Söylemişler Eğer Bunu Kanıtlıyabilirseniz Haklısınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt