Çözüldü CanerySoftware Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @CanerySoftware
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 18.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/canery...hwid-spoofer-sales.62878/page-18#post-1220417
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller : - - -
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın : CanerySoftware, bana sundukları spoof garantisiyle hile kullanarak yayın yapmamı sağladı (yayıncıydım). Ancak yayınım sırasında ban yedim. Ban sonrası beni sadece oyaladılar. Birkaç gün sonra, bana ürünlerini satın almadığımı söylediler ki bu, tamamen yanıltıcı bir açıklamaydı. Çünkü tüm garanti vaatlerini alarak kullanıyordum. Sonunda beni sunucudan banlayıp engellediler. Hile ve spoof garantisi verdiği halde, bu şekilde mağdur edilmem kabul edilemez. Bu durumun düzeltilmesini ve benzer mağduriyetlerin yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyorum.
@CanerySoftware
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @CanerySoftware
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 18.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/canery...hwid-spoofer-sales.62878/page-18#post-1220417
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller : - - -
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın : CanerySoftware, bana sundukları spoof garantisiyle hile kullanarak yayın yapmamı sağladı (yayıncıydım). Ancak yayınım sırasında ban yedim. Ban sonrası beni sadece oyaladılar. Birkaç gün sonra, bana ürünlerini satın almadığımı söylediler ki bu, tamamen yanıltıcı bir açıklamaydı. Çünkü tüm garanti vaatlerini alarak kullanıyordum. Sonunda beni sunucudan banlayıp engellediler. Hile ve spoof garantisi verdiği halde, bu şekilde mağdur edilmem kabul edilemez. Bu durumun düzeltilmesini ve benzer mağduriyetlerin yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyorum.
ağa almayın artık sunlardan cok bos insan olmaya basladılsr bu 2 şikayet

kardeş yayıncı dediğiniz çoğu adam daha 2 kelimeyi bir araya getiremiyor sırf beleş hile kullanmak için yayın açıyorlar ban yiyincede benimle ilgilenmiyor diye konu açıyorlar adamlar iyi yapıyor bence paran yoksa hile kullanma bu kadar basit
bak dost ben senin hileni tanıtcam sana musteri cekcem sonra ben ban yiyince spoofer sağlama fazla mantıklı deil dedin adam zorundamı senin sv ni tanıtmaya

• Beğen
Tepkiler: INI
valla hocam kimin boş olduğu bariz ortada adamın spoof'unu ver konus kapansın hala konuyu başka yerlere cekmeye çalısıyorsun
Ben 10 + 10x lıfetıme key cekılısı yapan adamım ınan key umrumda degıl ama bu cocuga key vermem :businessman:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt