⭐ CallOfDuty Warzone Skin Hack-Tüm Skinler Bedava( YENİ GÜNCELLEME ⭐21/11/2021⭐)

Evet beleş.
İnternetin çok hızlı değilse Gece bırak sabaha iner.

31.jpg

bende olmuyor ya oyun introsu tam açılınca enter a basıyorum dos ekranı kayboluyor hiçbirşey olmuyor çözümü bilen var mı

windows 11 di çalışmadı windows 10 a döndüm tekrar döndüm yine aynısı tam intro gelicne entera basıyorum cmd kapanıyor hçbşey olmuyor

Soru sormuştum ancak cevaplayan olmamış, kendi sorumu kendim cevaplamış olayım. Multiplayer kısmında da sorunsuz çalışıyor seçtiğiniz skinlerle oyuna girebiliyorsunuz bilginiz olsun. Yöntem de sorunsuz çalışıyor teşekkürler arkadaşım tüm skinleri toparladım sayende.

Son düzenleme:
windows 11 di çalışmadı windows 10 a döndüm tekrar döndüm yine aynısı tam intro gelicne entera basıyorum cmd kapanıyor hçbşey olmuyor
Özelden anydesk id yollarsan bakabilirim birazdan.
nerden görebilirim site linkini atma şansın varmı

Play Free Now yazısına tıkla çıkan ekranda Battle.neti seçip üye olup indirmeye başlayabilirsin.

Merhaba arkadaşlar
Yönetim Warzone Hilesini güncelleyene kadar, Boş durmayalım dedim

giphy.gif

Call of Duty Warzone 'da TÜM SİLAH SKİNLERİNİ BEDAVA VE KALICI OLARAK nasıl alabileceğinizi göstereceğim.

AÇIK KAPANMADAN ÇÖKÜN YAKINDA FİXLENİR, SONUÇTA ADAMLAR SKİNLERDEN PARA KAZANIYOR :D

Biten.gif

Önemli Not: Bu hile Warzone oynayanlar için yapılmış olup Warzone 'da kullanıldığında herhangi bir ban atmıyor (en azından şuan için) ,
Valorant Gibi oyunları oynayanlar dikkat etsin, bu oyunda kullanılan ban attırmayan dosyalar
valorant apex gibi farklı oyunların farklı hile korumalarına yakalanabilir önceden uyarayım.
Sonra demeyin bana valoda apexde ban yedim diye.

Videolu Anlatım

1-Warzone'a girilir Ekran modu pencereli mod yada çerçevesiz tam ekran olarak ayarlanır. Oyundan Çıkılır.
2-Battle.net launcherdan play'a tıklanır
3-ekrana ufak pencerede warzone açılma ekranı gelir tam bu sırada İndirdiğiniz Rar dosyasının içerisinde
run.bat dosyası var ona sağ tıklanır ve yönetici olarak çalıştırılır.
4-Karşınıza komut satırında yazılar çıkacak bir tuşa basmanız istenecek hemen basmayın bekleyin arka planda
çalışan warzonu dinleyin ve gözlemleyin
5-Taaki oyunun intro videosunun sesi gelene kadar bu intro sesini duyar duyma o komut ekranındayken enter
tuşuna basacaksınız.
6-hepsi bu kadar warzone seçim ekranında warzonu seçip loadout kısmından istediğiniz skinleri BELEŞE
alabilirsiniz.
7- oyundan çıkıp girsen bile o skinler artık senin olacak
8- Bilgisayarı kapat aç normal olarak oyuna gir skinlerin durduğunu göreceksin.
9-Operatorlerde 1 tanesi kalıcı oluyor diğerleri kapanıyor.

NOT: Kullanımı tamamen sizin tercihinize kalmıştır , banlanırsanız sonra laf etmeyin bana.

CheatGlobal.com / Kings Never Die

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yapımcısı UC 'dan Endoh

skinleri beleşe alıp sonrasında sitelerde satsak bi sorun çıkar mı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt